Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, September 29, 2008

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το έργο του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ των τεσσάρων δήμων -Ανδραβίδας, Λεχαινών, Κάστρου Κυλλήνης & Τραγανού- ξεκίνησε πριν 10 χρόνια.

Δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα τα μηχανήματα να κινδυνεύουν να αποδειχτούν άχρηστα. Το όλο έργο -και τα κονδύλια που μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί- κοντεύουν να περάσουν στην ιστορία.

Για να ολοκληρώσουν το έργο οι δήμοι ζητούν ακόμα 10.000.000eur.

Ρώτησα και ξαναρωτώ
α) πως γίνονται έργα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους?
β) δεν υπάρχουν προθεσμίες ολοκλήρωσης τόσο μεγάλων έργων?
γ) δεν υπάρχουν ρήτρες για καθυστέρηση έργων ?
δ) δεν υπάρχουν ρήτρες σε περίπτωση που το έργο κινδυνεύει να μείνει αναξιοποίητο?

Γίνονται καταγγελίες μάλιστα ότι λεφτά που είχαν κρατηθεί για ολοκλήρωση κάποιων εργασιών χρησιμοποιήθηκαν σε ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=19795

" Σε ότι αφορά το δήμο Τραγανού η εγκατάλειψη και η καταστροφή έχουν ονοματεπώνυμο. Αυτά είναι του σημερινού δημάρχου κ. Κασσιανού και του σημερινού αντιδημάρχου που είναι και αντιπρόεδρος στο σύνδεσμο του βιολογικού κ. Γεωργόπουλου.

Το έτος 2005 επί δημαρχίας μου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφήσαμε στην άκρη το ποσόν των 335.000 ευρώ «για την ολοκλήρωση των εσωτερικών δικτύων του βιολογικού καθαρισμού Τραγανού και Αγίας Μαύρας», αυτός ήταν ο τίτλος του έργου.

Όταν όμως έγιναν δημοτική αρχή οι δύο προαναφερόμενοι άλλαξαν ρότα. Πήραν τα χρήματα από τα εσωτερικά δίκτυα Τραγανού και Αγίας Μαύρας που ήταν αίτημα όλων των δημοτών μας για να κάνουν τώρα έργα φιγούρας και βιτρίνας. Χαλάνε τα πεζοδρόμια που υπήρχαν για να φτιάξουν άλλα δικά τους! "

Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ & ΔΡΟΜΟΥΣ!!!ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ