Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, September 29, 2008

ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ

Διαφορετικός τίτλος που θα μπορούσε να δώσει κανείς: "Η Ηλεία και οι ντροπές της"

Δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ η μακρά παράδοση των Ηλείων στις φόλες, στη μέθοδο αυτή που τόσο εύκολα τους απαλάσσει από την παρουσία των ζώων, αδέσποτων και μη. Τώρα γέμισαν την Ηλεία & συγκεκριμένα τη περιοχή Κρυόβρυση, του δήμου Λασιώνα με λουκάνικα γεμάτα φόλες με στόχο αυτή τη φορά τα κυνηγόσκυλα.
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=19850

Δεν έχει καμία σημασία αν ειμαστε ή οχι υπερ του κυνηγιού. Εχει σχέση με το ότι και πάλι θύματα της ασυνείδητης & σκληρής ανθρώπινης φύσης πέφτουν τα ζώα.

Πολλοί φαίνονται να είναι οι λόγοι που θανατώνονται με αυτό το τρόπο τα κυνηγόσκυλα:
α) είτε θανατώνονται από βόσκους που έχουν οριοθετήσει ως δικές τους μερικές περιοχές για βοσκή και δεν θέλουν τους κυνηγούς
β)είτε από άλλους κυνηγούς που δεν θέλουν να μοιράζονται τις περιοχές με συναδέλφους τους

Και το ερώτημά είναι: ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ? Πότε θα τιμωρηθεί παραδειγματικά τουλάχιστον ένας ώστε να βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι? Πότε θα γινουμε άνθρωποι?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ