Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 5, 2008

ΣΚΥΛΙΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

Θέλουμε τουρισμό στα ελληνικά νησιά.
Τι θα αντικρίσει όμως ο επισκέπτης? ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ δεμένα σε ένα πάσαλο? ΖΩΑ που πεθαίνουν από τη λαύρα, το κρύο, την ασιτία
============================
Ας ξεκινήσουμε την ίδια εκστρατεία όπως και με το ΛΗΟ!
============================
http://pofyzo.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

Μετά την ντροπή της Ικαρίας, κτηνωδία με σκυλιά-σκιάχτρα και στη Σκύρο!

Νέα καταγγελία έγινε στην «Espresso» για τα δεκάδες σκυλιά-φύλακες προβάτων που «σβήνουν» καθημερινά από δίψα και πείνα, εγκαταλειμμένα στη «μέση του πουθενά». Επισκέπτες της Σκύρου μαρτυρούν πως στην περιοχή Αγιος Πέτρος αργοπεθαίνουν τετράποδα, δεμένα σε παλούκια κατά μήκος του δρόμου.

Εχοντας για μοναδικό καταφύγιο ένα σιδερένιο βαρέλι, οι σκύλοι χρησιμοποιούνται παράνομα από τους κτηνοτρόφους του νησιού ως σκιάχτρα. «Τα ζώα είναι δεμένα σε ακατοίκητη περιοχή μέσα στο λιοπύρι, χωρίς σκιά και νερό. Τάισα αυτά τα ζώα και κατάπιναν σε δευτερόλεπτα την τροφή. Τα σκυλιά αυτά είναι αναλώσιμα. Πεθαίνουν και τα αντικαθιστούν με κουτάβια που έχουν την ίδια τύχη. «Η αστυνομία και οι τοπικοί άρχοντες συγκαλύπτουν την κτηνωδία» καταγγέλλει τουρίστας που φωτογράφισε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ζώων.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης νίπτει τα χείρας του... «Δεν γνωρίζω πού πρέπει να απευθυνθώ. Δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος και ποιος μπορεί να βοηθήσει». Αναγνωρίζει πως η συμπεριφορά των κτηνοτρόφων απέναντι στα σκυλιά είναι «απάνθρωπη», όμως αρκείται στο γεγονός ότι τα ζώα έχουν ιδιοκτήτες. «Δεν είναι αδέσποτα ζώα. Βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους δεμένα από κτηνοτρόφους για να μην αφήνουν τα πρόβατα να φύγουν» δήλωσε για τα ζωντανά σκιάχτρα που δεν προλαβαίνουν να κλείσουν ούτε ένα χρόνο ζωής.

Ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο 3170 για τα ζώα συντροφιάς, ο ιδιοκτήτης σκύλου υποχρεούται να δηλώνει το σκύλο του στο φορέα που είναι αρμόδιος για την τήρηση σχετικών αρχείων, δηλαδή στην Κτηνιατρική Υπηρεσία. Επίσης, οφείλει να μεριμνά για την ευζωία, την κτηνιατρική εξέταση του σκύλου του και να μην τον εγκαταλείπει.

Την κτηνωδία της Σκύρου σχολίασε και η βουλλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή που τρία χρόνια πιέζει την Εισαγγελία Σάμου να ασχοληθεί με τα σκυλιά της Ικαρίας. «Η Ελλάδα βρίσκει κάθε φορά τρόπους να γίνεται "ρόμπα".

Εάν έρθει το BBC και το CNN και εξευτελίσει τους Ικαριώτες και τους Σκυριανούς, ενημερώνοντας τους τουρίστες να μην πατάνε εκεί που βασανίζουν τα ζώα, μόνο τότε θα βάλουν μυαλό οι τοπικές αρχές και οι κάτοικοι. Επίσης, αν ο δήμαρχος Σκύρου δεν γνωρίζει πού να απευθυνθεί για τα δεμένα ζώα, είναι ανίκανος και θα έπρεπε να παραιτηθεί» επισήμανε στην «Espresso» τονίζοντας πως μόνη λύση για τα άτυχα τετράποδα είναι η «διαπόμπευση των κατοίκων».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ