Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 5, 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΟ

Αυτή ειναι η δική μου επιστολή
Γράψτε και εσείς τη δική σας & προωθήστε τη!
*********************************************************************
Αξιότιμε κυριε Δήμαρχε

Μετα λύπης μου πληροφορήθηκα οτι δεν καταβάλατε τα νοσήλεια, για τα οποία δεσμευτήκατε, στις 03/09 στον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιάτρου για τον Λήο. Και όχι μόνο αυτο. Αλλα σε επικοινωνία που είχε ο κτηνίατρος , οι υπάλληλοι του δήμου σας, δεν γνώριζαν το όνομα του κτηνίατρου και ποιος ακριβως ηταν και του ειπαν οτι δεν μπορουν να ασχοληθούν με το θεμα του γιατι ηταν πολύ απασχολημενοι.

Ο κόσμος που παρακολουθεί την πορεία της υγείας του ΛΗΟ είναι αμέτρητος. Το διαδίκτυο έχει βουήξει καθώς και τα ΜΜΕ τα οποία έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί σας στα οποία δίνατε λίγο πολύ τις ίδιες απαντήσεις με αυτές που διάβασα στην ενημέρωση που μας εστάλη χθες. Οτι δηλαδή το νησί πνίγεται στους τουρίστες και δεν προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με το θέμα του ΛΗΟ.

Ομως προφανώς δεν σας έχει περάσει από το μυαλό ότι ο τουρισμός που εσείς εξυπηρετείτε είναι οι ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΗΟ και έχουν νοιώσει τον ίδιο κόμπο στο στομάχι με εμάς όταν αντικρίσαμε το φρικτά παραμορφωμένο σώμα του. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΗΟ? Μήπως νομίζετε ότι υπάρχει τρόπος να αποκρυφθεί το γεγονός? Δυστυχώς αυτό είναι το προτέρημα αλλά και η ΚΑΤΑΡΑ της σύγχρονης τεχνολογίας. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ.

Σας άκουσα με τα αυτιά μου να βάζετε σε δεύτερη μοίρα τη πληρωμή της υγείας του ΛΗΟ και άκουσα και τη δυσαρέσκεια στη φωνή σας. Δυστυχώς δεν μπορείτε εσείς να ακούσετε τη δυσαρέσκεια στις κραυγές χιλιάδων πολιτών (εντός & εκτός Ελλάδος) που παρακολουθούν το θέμα.

Ελπίζω σήμερα να λυθεί το ΘΕΜΑ και να έχουμε την τελική ενημέρωση της αποπληρωμής της νοσηλείας του αδέσποτου φίλου μας.

Επίσης υπάρχει μια φήμη ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ποιός έριξε το οξύ στο σκυλί. Αληθεύει?

Αναμένω απάντηση στο θέμα και ελπίζω η απάντησή σας να είναι ότι το θέμα τακτοποιήθηκε ώστε να αποκαταστήσουμε και εμείς τη φήμη του ΠΟΡΟΥ που επί του παρόντος δεν είναι και η καλύτερη

Μετα τιμής

Χριστίνα Λόη

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ