Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, September 10, 2008

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Στο Δήμο Πηνείας προέκυψε ένα ζήτημα κατά τη γνώμη μου απίστευτα σοβαρό: hελεύθερη πρόσβαση σε διάφορα δημόσια έγγραφα και μάλιστα από τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους.

Ενας νομικός θα μας τα έλεγε καλύτερα αλλά το δημοκρατικό πολίτευμα απαιτεί ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στις δημοκρατικές του διαδικασίες & πρόσβαση σε επίσημα έγγραφα του κράτους.

Ετσι λοιπόν δεν κατανοώ γιατί πρέπει να φτάνουμε στο σημείο που η αντιπολίτευση στο Δήμο Πηνείας να δέχεται απαράδεκτη κριτική από το Δήμαρχο κ. Βασίλη Παπαδόπουλο. Κριτική που δεν αρμόζει σε δημόσιους λειτουργούς καθώς τους παρομοιάζει με ποντίκια που χορεύουν ενώ αυτός απουσιάζει& συγκεκριμένα αναφέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 25-8-2008.

Ενα δημοτικό συμβούλιο ολόκληρο είναι ουσιαστικά ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?
Αν αυτός απουσιάζει το σύστημα καταρρέει ή παύει προσωρινά τη λειτουργία του?

Η αντιπολίτευση λοιπόν καταγγέλει ότι
"Εσεις δεν θέλετε συζήτηση, δεν θέλετε να γνωρίζουμε εμείς τα θέματα του Δήμου και επιβάλετε στους δημ. Συμβούλους της παράταξής σας να ψηφίζουν, χωρίς να είναι καθόλου ενημερωμένοι.

Δεν μας δίνετε έγγραφα με εντολή σας στον γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου, ο οποίος αφελώς μας λέει ότι έχει εντολή από εσάς να μην παίρνουμε έγγραφα, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου και την Περιφέρεια που μας λένε ότι δικαιούμαστε να παίρνουμε όλα τα έγγραφα.

Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά σας, σας καλούμε να ανακαλέσετε τις παραπάνω φράσεις σας, στο μέλλον να μας δίνετε όλα τα έγγραφα του φακέλου του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην μας εμποδίζετε να μιλάμε στο Δημ. Συμβούλιο."

Ροδιά 1-9-2008
Γιάννης Κληδέρης
Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας του Δήμου Πηνείας

ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΔΑΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Τα δημόσια έγγραφα δεν είναι διαθέσιμα στους Συμβούλους?
Και αν όχι γιατί?
Τα δημόσια έγγραφα δεν είναι διαθέσιμα στους πολίτες?
Και αν όχι με βάση ποια νομοθεσία?

Για ποιό λόγο τα έγγραφα είναι τόσο προστατευμένα & "δυσπρόσιτα"?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ