Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 4, 2008

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ


Σήμερα δεν μπορώ να πω πολλά παρά μόνο να σας παραθέσω σε συντομία τις νέες δηλώσεις του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ για τη πορεία των έργων του Δημαρχείου - όπου το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι χτίζεται σε περιοχή αστικού πρασίνου.α)Ζητά τη μετατροπή του υπο κατασκευή κτιρίου από ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ σε ΔΙΩΡΟΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ.


No comment!


β)Από το Μαίο έχει ζητηθεί η τροποποίηση του τοπικού ρυμοτομικού που θα επιτρέπει να προχωρήσει η κατασκευή και στον τρίτο όροφο. "Εν γνώσει μας είχαμε ζητήσει άδεια για τριώροφο. Εχουμε ζητήσει τροποποίηση του τοπικού ρυμοτομικού αλλά αργεί η διαδικασία. Πιστεύαμε ότι προχωρώντας το έργο η τροποποίηση θα είχε γίνει. Ωστόσο για να μην υπάρχει πρόβλημα ζητήσαμε και αναθεωρήσαμε την άδεια"


Δεν είμαι μηχανικός, δεν εργάζομαι στην πολεοδομία. Αλλά ως πολίτης μπορώ να γνωρίζω το εξής απλό.

Πράττω ως ο νόμος (γραπτός ή μη) ορίζει.

Δεν αλλάζω το νόμο ώστε να ταιριάζει ή να νομιμοποιεί τις πράξεις μου!

Δηλαδή στη Ζαχάρω προχωρούν σε έργα και μετά ζητούν μετατροπές των νόμων/ ρυθμίσεων κλπ ώστε να καλύπτονται και νομικά?????


γ)Δεν θα αναφερθώ σε μετέπειτα δηλώσεις που αναφέρεται σε πολιτική εκμετάλλευση του θέματος, σε πολιτικούς νάνους, σε ανθρωπάκια...

Απλά θα τον ρωτήσω.

Γιατί σε όλους τους άλλους πυρόπληκτους ΔΗΜΟΥΣ της ΗΛΕΙΑΣ δεν δημιουργούνται τέτοια τραγικά προβλήματα?

Γιατί δεν τα έχουμε ακόμα εντοπίσει ή γιατί δεν υπάρχουν?

Γιατί μόνο στη Ζαχάρω?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ