Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, September 3, 2008

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΤΗ

Η Ηλεία είχε θάλασσες πλούσιες με ψαροκάικα που έφταναν κάθε πρωί στο λιμανάκι του Κατακόλου γεμάτα ψάρια. Η Ηλεία είχε θάλασσες που τάιζαν την περιοχή και όλη την Ελλάδα.

Οχι όμως πια. Τα καικια , τα ελάχιστα που απομένουν, γυρίζουν άδεια τα πρωινά και για να βρεις φρέσκο ΝΤΟΠΙΟ ψαράκι δεν είναι και τόσο εύκολο.

Φταίνε πολλά: τα πλοία, οι αποχετεύσεις, τα απόβλητα κλπ κλπ
ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
Βοηθήσαμε και εμείς οι απλοί πολίτες με με την αλόγιστη αλιεία & τους δυναμίτες που κατέστρεψαν τους βυθούς και το οικοσύστημα. Και γνωρίζουμε οτι ιδίως με τους δυναμίτες η αναγέννηση του βυθού είναι σχεδόν αδύνατη!

Μερικές φορές τυχαίνει να γίνονται γνωστοί οι "άγνωστοι αυτοί άνθρωποι" που κάνουν τις ανεύθυνες και καταστροφικές πράξεις.Το ΛΙΜΕΝΙΚΟ πρόσφατα ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΤΗ με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ στις 02/09/2008 (σελ 9 ).

Ομως το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕ.
Τι συνέβη τελικα?
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΘΟΣ? ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ή ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?
Αλλά πόσο μεγάλο λάθος μπορεί να έκανε το ΛΙΜΕΝΙΚΟ?

Η μήπως το δικαστήριο είδε με επιείκια τους τέσσερις συλληφθέντες?
Η μήπως τελικά η ανυπαρξία ποινών δίνει το ελεύθερο σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια καταστρέφουν το οικοσύστημα μας να συνεχίζουν ανενόχλητοι?

Η δικαιοσύνη όμως μάλλον ξέρει καλύτερα. Και θέλω να συνεχίζω να της έχω εμπιστοσύνη

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ