Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, August 29, 2008

Το τέλος τού πετρελαίου και των λαμογιών



Με αφορμή τους θλιβερούς απολογισμούς των περσινών φονικότατων-καταστρεπτικότατων πυρκαγιών, του μισάνθρωπου κράτους και των από την αρχαιότητα συνεχών προσπαθειών να ροκανίζεται ό,τι καλό κάνουν οι φιλότιμοι σε αυτή τη χώρα (ενδεικτικά αναφέρουμε τους πιο επιθετικούς: Μυκηναίους, Περσοφοινίκες, Ρωμαίους, Σταυροφόρους), θα προσπαθήσουμε να δείξουμε συνοπτικά γιατί πια πρέπει να λογαριάζουμε το κλίμα και το τέλος τού πετρελαίου στην καθημερινή μας ζωή και τη συλλογική άμυνα απέναντι στα ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ αυτο-καταστροφικά λαμόγια, αφού, μετά τους τελευταίους σπασμωδικούς πολέμους τους, δε θα μπορούν να μας τυραννούν πια. (Το επόμενο σχετικό ταινιάκι έχουν δει πάνω από 2.000 συνάνθρωποί μας).

Οι λεγόμενες "εναλλακτικές" παραγωγές ενέργειας (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, βι-αι-οκαύσιμα, ραδιενέργεια κοκ), αποσιωπάται συστηματικά ότι στηρίζονται και αυτές στο ολοένα λιγότερο και ακριβότερο πετρέλαιο, γι΄αυτό άλλωστε επιδιώκεται από ορισμένους η συνεχής επιδότησή τους, αντί για την αποσιωπημένη και δοκιμασμένη λύση Αποκέντρωσης σε Αυτάρκη αγροκτήματα. Το επικεφαλής σκιάχτρο των πανικόβλητων ΜΜΕ εναντίον τής απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από το συγκεντρωτισμό, τη διαφθορά, τη μόλυνση, την εγκληματικότητα, τις ερημοποιητικές μονοκαλλιέργειες κι όλες τις συμφορές που προκαλούν οι εγωμανείς, ήταν ως χθες ο πολυδιαφημισμένος, πάμπλουτος, ραδιενεργός γενοκτόνος Γκορ, βεντέτα επίσης των απανταχού διχαστικών, παρασιτικών ψευτοοικολόγων...
Πώς αλλάζουν όμως οι καιροί και το κλίμα!
Με τους νεκρούς που χιόνισε στην Ευρώπη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ, μαζεύτηκαν κάπως οι υστερικοί τής υπερθέρμανσης των τσιμεντοβαβυλώνων, που "ξεχνούσαν" να μας πουν ότι εδώ και δεκαετίες το 90% των πάγων τής Γης που είναι στην Ανταρτική ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ και ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ για μια ακόμα εβδομάδα οι από ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ και στα 2 ημισφαίρια, γιατί ΕΛΑΤΤΩΘΗΚΕ η ηλιακή ακτινοβολία και ψυχρά μέτωπα παραμένουν συνεχώς στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη φέρνοντας χιόνια-χαλάζι-ψυχρές νεροποντές, και λιγότερο ήπιες βροχές, άρα γι΄αυτό συνεχίζονται οι ξηρασίες και η Σαχάρα επεκτείνεται 50χλμ νότια το χρόνο...
Ο φετινός διπλασιασμός της τιμής τού πετρελαίου, που θα ξαναδιπλασιαστεί σύντομα, η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ των ΦΟΒΙΚΩΝ κυβερνήσεων να βοηθήσουν τους λαούς τους και τα αναγγελθέντα μεγάλα επερχόμενα κρύα, δεν προκάλεσαν μόνο ταραχές σε 33 χώρες την άνοιξη λόγω πείνας, αλλά οδήγησαν στη σύγκρουση στον Καύκασο και σε αποσιωπούμενο εμφύλιο διχασμό το δολαριανό κράτος σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει το χειμώνα: αδειάζοντας τα κρατικά αποθέματα ή σκάβοντας στην Αλάσκα;...

Τι μπορούμε να κάνουμε όσοι δε θέλουμε να μας διατάζουν και να διατάζουμε, αλλά να ζούμε αρμονικά;
Α. Να αρχίσουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά στην υπαίθρια ζωή, την Αυτάρκεια (1ο ταινιάκι από την Ιρλανδία) και τις αντιδιαβρωτικές-αναδασωτικές σπορές, όπως βλέπετε στο παρακάτω 2ο ταινιάκι από το Περού.
Οι βασικές αρχές για αυτάρκη αγροκτήματα ΧΩΡΙΣ κούραση, βιοκτόνα, λιπάσματα, βοτανίσματα, οργώματα είναι:
1. Ψηλά δέντρα στην περίμετρό τους, που τραβούν νερό από βαθιά, είναι ανεμοφράχτες, σκιάζουν κλπ.
2. Στο εσωτερικό, οπωροφόρα και ανάμεσά τους οπωροκηπευτικά με αμειψισπορά, δηλαδή μόλις μαζεύουμε μια σοδειά, ρίχνουμε σβόλους με σπόρους από το φυτό που θα πιάσει την επόμενη εποχή είτε για άλλη σοδειά είτε για εδαφοκάλυψη-φυσική λίπανση-λιγότερα ποτίσματα. (Στους σβόλους, το χώμα ίσα να καλύψει τους σπόρους για να μη φαγωθούν από πουλιά, μυρμήγκια).
3. Όποτε δε θέλουμε κάπου αγριόχορτα, απλώς τα κόβουμε και τα αφήνουμε επιτόπου για φυσική λίπανση.
4. Κοτούλες με αυγουλάκια για παππούδες κι εγγονάκια!

Στο Περού τα παιδιά σπέρνουν ελπίδες!

Και στο Χαϊδάρι:
http://www.youtube.com/watch?v=m1lXkdZ7IMM


Β. Να συζητήσουμε με όλους τους φιλειρηνικούς-μη ανταγωνιστικούς γνωστούς μας το επίσης δοκιμασμένο σε αμέτρητους συλλόγους και την αμεσοδημοκρατική Ελβετία συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, όπως το εφάρμοσαν χωρίς να περιμένουν το κράτος, οι κάτοικοι της Μελίβοιας Αγιάς στις δημοτικές εκλογές του 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες.

Γ. Όσο και να φαίνεται δευτερεύον, επειδή, εκτός από το σταδιακό εθισμό στο χαζοκούτι και τα ξενύχτια, οι τύραννοι αναπαράγουν την καταστροφικότητά τους εθίζοντας τα παιδιά στον ανταγωνισμό, σε βάρος της αλληλοβοήθειας. Τι πιο απλό να τα απεξαρτήσουμε με την έμπνευση που είχε ο Πελέ στην τελευταία του συμμετοχή σε αρένα: στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε με τη μια ομάδα και στο δεύτερο με την άλλη, πράγμα που καθιστά άχρηστο το "σκορ", τα χτυπήματα, τη χρήση διαιτητή, λαδωμάτων, βρισιών κοκ. Τα παιδιά θα το διασκεδάσουν περισσότερο αν φτιάχνουν τις ομάδες τους με κλήρωση (το πανάρχαιο λάχνισμα) και ακόμα κάθε 5 λεπτά (με αφορμή ένα κόρνερ π.χ.) αλλάζουν 2 παίκτες φανέλες, μετά άλλοι 2 που δεν είχαν αλλάξει κοκ.
Σκεφτείτε για λίγο ένα διασκεδαστικότατο τουρνουά κληρωτών ομάδων και αλλαγών! Το έχουμε βιώσει και ήταν μια μέρα γεμάτη γέλια και χαρές για όλους!

Καλοπροαίρετη κριτική ευπρόσδεκτη εδώ. Για την αποφυγή όμως αύξησης της πίεσης και κινδύνου εγκεφαλικού στους αυτοκαταστροφικούς ανανούριστους εχθρούς τής Αυτάρκειας, τους συνιστούμε φιλικά, αντί να γρυλίζουν να απαγορευτεί ο διάλογος, να κοιτάζονται καλά στον καθρέφτη και να κάνουν μακρινές βόλτες ώσπου να τους φεύγει η θολούρα.
Η επαρκής ξεκούραση και οι μη ανταγωνιστικές παρέες, αποτρέπουν την αυτοκαταστροφή.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους έφτασαν ως τον φιλόξενο αυτό ιστοχώρο!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ