Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, August 22, 2008

ΑΞΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=18585

Πήγε και ο κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Ηλεία χθες και παρέδωσε επιταγή 1,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ στο ΔΗΜΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Αξιοπρόσεκτη και αξιοθαύμαστη κίνηση!

Είδα τα γεγονότα της συνάντησης, τις χαιρετούρες, τις χαρές, τις τιμητικές πλακέτες... ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Μήπως θα τα χρησιμοποιήσει για να ξεχρεώσεις παλαιές οφειλές του Δήμου?
Μήπως τώρα θα πάρει νέα αυτοκίνητα και για άλλα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης?
Μήπως λέω μήπως?

Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω πίσω τα λεφτά που έστειλα και αυτοί θεωρούνται άξιοι να διαχειρίζονται ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ??? Τελικά μήπως με όλη αυτή την τυφλή εμπιστοσύνη των ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δεν νομιμοποιείται η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ