Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, August 21, 2008

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΑΦΑ


Ή καταγγελία της WWF, η άμεση επέμβαση του δικηγορικού συλλόγου καθώς και οι αντιδράσεις των απλών πολιτών κατάφεραν τελικά να σταματήσουν -έστω και προσωρινα- τις εργασίες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ που είχαν ξεκινήσει στο ΚΑΙΑΦΑ.

Οι απειλές των δημάρχων που σε κοινή τους συνέντευξη απειλούσαν με μηνύσεις & απαξίωναν τον ενδιαφέρον των πολιτών για τη πανέμορφη και μοναδική περιοχή του ΚΑΙΑΦΑ τελικά έπεσαν στο κενό.

Εγώ ήμουν εκεί το Σαββατοκύριακο. Και παραθέτω φωτογραφίες από την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ που τόσο ένθερμα υποστήριξαν οι δήμαρχοι.

Προσέξτε πως έχουν ρίξει ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ τόσο αυτά που ο κορμός τους είχε γίνει στάχτη από τη ρίζα όσο και ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΦΛΟΙΟ ΤΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ