Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, August 28, 2008

ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Π Α Λ Ι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Παρά όμως το σκάνδαλο που μας κάνει και ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ πλέον, ο Δήμαρχος Ζαχάρως ψάχνει και πάλι να βρει τα εξιλαστήρια θύματά του.

- Στη συνέντευξη τύπου των ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΩΝ σχετικά με την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του ΚΑΙΑΦΑ που προξένησε τεράστιες οικολογικές καταστροφές, απείλησε με μηνύσεις τη wwf & το δικηγορικό σύλλογο καθώς και όσους ΘΕΩΡΟΥΣΕ ότι εμπόδιζαν τη συνέχιση του καταστροφικού του έργου.

-Στο συμβούλιο του Δημοτικού Συμβουλίου πέταξε σχεδόν έξω από την αίθουσα τους συγγενείς των θυμάτων της πυρκαγιάς κατηγορώντας τους για ψεύτικα δάκρυα και ψεύτικη οδύνη όταν του επέδωσαν επιστολή τόσο όσον αφορά στις ευθύνες των αρμοδίων για τις πυρκαγιές όσο και για το ότι δεν ήθελαν μνημόσυνα & επετειακές εορτές για τους ανθρώπους τους.

-Τώρα απειλεί - για άλλη μια φορά- με μήνυση το δημοσιογράφο ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ γιατί έβγαλε στην επιφάνεια το ΘΕΜΑ ΤΟΥ 1.800.000EUR που θα χρησιμοποιούσε για την ανέγερση ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ αντί να τα χρησιμοποιήσει για τους πυρόπληκτους της ΗΛΕΙΑΣ...

Εγώ σας απλός πολίτης έχω ένα πράγμα και μόνο να πω! Λίγο ντροπή, λίγο τσίπα, λίγο φιλότιμο, λίγη ευθιξία δεν κάνει κακό. Πιο σημαντικό επίσης είναι να ξέρει κανείς να ζητά τουλάχιστο συγνώμη για τα λάθη του. Οι απειλές, οι εκφοβισμοί δεν πιάνουν σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα.

Κοιτάξτε εκεί στη Ζαχάρω να δείτε πως θα τα βγάλετε πέρα με
α) τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
β) τη κοινή γνώμη και τη κατακραυγή της που σας κυνηγά αλλά εσείς έχετε καλά κλεισμένα τα αυτιά σας για να μην ακούτε
γ) την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που επεμβαίνει (και δεν παίζουν όπως παίζουμε εμείς)
δ) τα ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ στα οποία μας κάνατε διεθνώς ρεζίλι
ε) τους πυρόπληκτους τους νομού σας τα προβλήματα των οποίων θεωρείτε ότι έχετε λύσει για αυτό και τα """περισσευούμενα"""" λεφτά τα κάνετε δημαρχεία.

Τις μηνύσεις θα έπρεπε να τις κάνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για το ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΑΣ και όχι να απειλείτε εσείς θεούς και δαίμονες.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΩΡΑ!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ