Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, August 4, 2008

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΗΛΕΤΡΑ


Είμαι χαριτωμένη, τρελούτσικη και έχω πολύ πλάκα...

Τώρα μένω σε ένα ωραίο τεράστιο κήπο στο χωριό αλλά δυστυχώς δεν θα αντέξω πολύ γιατί ήδη οι φιλόζωοι κάτοικοι/ γείτονες της Ηλείας απειλούν να μου ρίξουν φόλα. Και θα το κάνουν γιατί ήδη έχουν θανατώσει πάνω από 10 φίλους μου!
Δεν έχει σημασία πως κάποιους ανθρώπους τους κάνω ευτυχισμένους (με τις χαζομαρούλες μου).
Σημασία έχει πως τώρα είναι καλοκαίρι και οι κάτοικοι της περιοχής δεν ανέχονται σκυλιά στο τόπο διαμονής τους αλλά και οι επισκέπτες δεν ανέχονται σκυλιά στο τόπο διακοπών τους!!!!
Και σας το ορκίζομαι,,,ποτέ δεν μπήκα σε ξένη αυλή!!!

Θα με αγαπήσετε είναι σίγουρο....

=============================================================

Χαρίζεται σε πραγματικούς φιλόζωους!!!

τηλ¨6944860451


ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ