Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, August 1, 2008

ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!


Συνεχίστηκε η καταστροφή στην Ηλεία.


Χθες κάηκαν ακόμα 2.500στρέμματα από την Ηλειακή Γη, στη περιοχή ΤΡΑΓΑΝΟΥ!


Με βάση σημερινή συνέντευξη του Νομάρχη κου Καφύρα, οι αιτίες κατά πάσα πιθανότητες είναι είτε σπινθήραν από στύλο της ΔΕΗ είτε από αλυσοπρίονο κάποιου κατοίκου!


Και η μια περίπτωση και η άλλη είναι απαράδεκτη!


Στη πρώτη περίπτωση ο κάθε πολίτης πληρώνει εκατοντάδες/χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΗ για να ανανενεώνει & να προστατεύει δίκτυο της .Τελικά όμως το δίκτυο πετάει σπινθήρες και καίει χιλιάδες στρέμματα!


Στη δεύτερη περίπτωση ... τα λόγια ειναι λίγα! Βέβαια αν κατηφορίσετε προς την Ηλεία & διασχίζοντας τα σύνορά της θα δείτε κάτι μοναδικό! ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ (ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΚΛΠ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ (ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ)...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΛΛΑ ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!!!!


ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!


ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ