Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, August 6, 2008

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Ολοι στην Ελλάδα είναι λίγο πολύ ένοχοι!!!
Τα χιλιάδες αυθαίρετα τα χτίσαμε εμείς οι ίδιοι με τα χέρια μας
  • μέσα στη νύχτα (τουλάχιστον έτσι γίνεται στην Ηλεία).
  • χωρίς καμία αντισεισμική, μηχανολογική, ηλεκτρολογική μελέτη...με λίγο τσιμέντο και μερικά τούβλα
  • δίνοντας κανένα δωράκι εδώ και εκεί για να κάνουν οι αρμόδιοι τα στραβά μάτια ή γιατί όλοι είμαστε γνωστοί & φίλοι εδώ κάτω
  • καταπατώντας χιλιάδες στρέμματα παραλίας, δάσους, προστατευόμενων περιοχών
Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι είτε ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ είτε γιατί τόσα χρόνια ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ και δεν μιλούσαμε όταν κάποιος γείτονας καταπατούσε εκτάσεις και νόμους & έχτιζε εκτρώματα!

Και τώρα έρχεται το κράτος και λέει ότι θα εφαρμόσει τους νόμους και ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ

1) Η κτηματική Υπηρεσία Ηλείας δηλώνει ότι κατά τη διαδικασία της δήλωσης των ακινητων στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Η ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ! Οι δημόσιες εκτάσεις θα δηλωθούν από τη Κτηματική Υπηρεσία , δεν θα εκχωρηθούν σε όσους τις έχουν καταπατήσει ή έχουν κτίσει παράνομα αυθαίρετα συμπεριλαμβανομένων αυθαιρέτων στην παραλία του ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ (τα οποία ΟΛΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ παρεπιπτόντως, άθλιες κατασκευές τα περισσότερα χωρίς καμία μελέτη & χωρίς άδειες)

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=18131


2) Θα επιβληθούν βαριά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που πήραν ρεύμα από τη ΔΕΗ . Ιδίως αν διαπιστωθεί απόκλιση στην πραγματική επιφάνεια των τετραγωνικών από τα δηλούμενα τότε το πρόστιμο θα υπολογιζεται με βάση την αντικειμενική αξία του του ακινήτου. Ετσι τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά (αν και υπάρχουν και αρκετά παραθυράκια)

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=18156

Δεν πρέπει όμως και κάποιος να ελέγξει πως η ΔΕΗ έδινε τόσες δεκαετίες ρεύμα σε κτίσματα τα οποία είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ?

Οπως και να έχει καιρός είναι να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι ΝΟΜΟΙ! Αt last!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ