Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, August 20, 2008

2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΓΑΤΑΣ!!!

Στο Los Angeles καταδικάστηκε σε 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ένας άντρας που σκότωση την γάτα της φίλης του. Της ζήτησε μάλιστα να ακολουθήσει "τη γραμμή αίματος στο πάτωμα" που θα την οδηγούσε στη Τweety!!! Αίμα βρέθηκε στο σπίτι της κοπέλας αλλά η Tweety δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο Scott Allen Atkinson είχε απειλήσει τη ζωή της κοπέλας όσο και της μητέρας της και μετά από ένα καυγά τον προηγούμενο Οκτώβριο σκότωσε τη γάτα!!

Παρ όλα αυτά οι νόμοι εκεί ειναι αυστηρότατοι και ο εν λόγω κύριος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ