Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, August 20, 2008

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αξίζει να διαβάσετε προσεκτικά τις ακόλουθες καταγγελίες...
Μα καλά .. κανείς δεν ακούει? κανείς δεν επεμβαίνει στις τραγικές καταστροφές που δρομολογούνται και ενορχηστρώνονται από ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ στην ουσία και τους φίλους του?

Επίσης ο κύριος Κοροβέσης καταγγέλει στο :
ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 'ΑΞΙΑ' (ΕΥΡΩΣΤΡΕΜΑ) ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΠΡΟΤΩΠΑΛΙΚΑΡΟ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΙΣΗΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΑΛΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ- ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΑΝΑΣΑΝΕΙ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ "ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΤΗΡΙΑ-ΜΑΓΑΖΙΑ κτλπ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΑΗΔΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΟΜΙΜΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!!!!!
Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα για τα «έργα» του κύριου δημάρχου.
Για χάρη λοιπόν των απανταχού επενδυτών λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα καούν πολλά δάση, θα βρεθούν πολλά παραθυράκια στους νόμους, θα υπογραφούν πολλές κρυφές συμφωνίες, θα ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία, θα θυσιαστεί μεγάλο μεγάλο μέρος της χλωρίδας και της πανίδας και θα ευδοκιμήσει το σπάνιο είδος του σερίφη- δημάρχου!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΝΗ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

http://kamena.blogspot.com/

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ