Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, July 24, 2008

BLOGS ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ 2

Ενας καλός φίλος προτείνει και το
http://www.sapt.gr/

Πρόκειται για αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία με στόχο
1.να ενημερώσει & να ευαισθητοποιήσει τη κοινωνία σε ό,τι αφορά στα αδέσποτα
2.να προσφέρει κοινωνικό έργο σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες μέσω επαφής με τα αδέσποτα
3.να υποστηρίξει και να προωθήσει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Γνωρίζω ένα σκύλο, το ΜΑΡΚΟ, που συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα & είναι κούκλος...Περιμένει δε το σχολικό 2 φορές την εβδομάδα να έρθει να τον πάρει για να τον πάει στο σχολείο με περίσσια ανυπομονησία!!!
(Μη γελάτε, αλήθεια είναι!!!)

Οποιος θέλει να υιοθετήσει σκυλάκι, να πάρει περισσότερες πληροφορίες ή να αξιοποιήσει το εξαιρετικό πρόγραμμα ΣΚΥΛΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (το οποίο είναι απόλυτα δωρεάν) μπορεί να απευθυνθεί στη SAPTHELLAS (Δράση για τα αδέσποτα-Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδας http://www.sapt.gr/contact.php)

Εκεί θα βρείτε συγκινητικές φωτογραφίες με τα σκυλιά εν ώρα υπηρεσίας!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ