Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, July 24, 2008

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ & ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ


Το μέρος το ξέρω καλά.

Ο τόπος εργασίας μου για 10 χρόνια περίπου.


Μια περιοχή καταπράσινη, πανέμορφη..΄.

Επρεπε να επεκταθεί όμως από ό,τι φαίνεται


Η καρδιά μου έχει ραγίσει, όπως ράγισε πέρυσι με τις φωτιές στην Ηλεία...


Ομως αυτή τη φορά προτείνω να μην αφήσουμε τη κατάσταση ανεξέλεγκτη.

Προτείνω να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε ως εθελοντές ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ στις καμμένες περιοχές (αυτό γίνεται απο φθινόπωρο,οπότε υπάρχει αρκετός καιρός να οργανώσουμε μερικές δράσεις)


Είμαστε 5.000.000 άνθρωποι στην Αθήνα. Από 1 δέντρο να φυτέψει ο καθένας θα μπορέσουμε να σώσουμε κάτι από τη ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, τον ΥΜΗΤΟ και τόσες άλλες περιοχές της Αττικής που επλήγησαν.


Μη σας πουν ότι η φύση θα αναγεννηθεί μόνη της . Εχετε περάσει το ΔΙΟΝΥΣΟ΄που έχει καεί πάνω από 4 χρόνια? Δεν έχει φυτρώσει ούτε ένας θάμνος. Η αναγέννηση προυποθέτει να υπάρχει δασικό υλικό. Οταν δεν έχει μείνει ούτε ένα κλαράκι που θα βρει η φύση το υλικό για να ξαναγεννηθεί????
Ας οργανωθούμε και ας βοηθήσουμε και εμείς τη φύση!!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ