Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, July 24, 2008

ΠΟΡΟΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΦΤΩΧΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι ο Δήμαρχος Πόρου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για τη τιμωρία του ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΟΞΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ, ΤΟ ΛΗΟ, ΣΤΟ ΠΟΡΟ

Αλλά ίσως το Δημαρχείο Πόρου δεν διαθέτει έντονα φιλοζωικά αισθήματα σε γενικά πλαίσια.

Και για του λόγου το αληθές διαβάστε πως σωματείο που ασχολείται με εθελοντικό πρόγραμμα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης πολιτών & με σκύλους θεραπευτικής αγωγής ΒΡΗΚΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008!!!


http://www.sapt.gr/news_det.php?nn=25

Δεν επιτρέπεται να μπούν οι σκύλοι της SΑPT Hellas στο Δημαρχείο του Πόρου για ενημέρωση μαθητών!

Δημοσίευση: 14/2/08
Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι η επίσκεψή μας στο Γυμνάσιο Πόρου (ενημέρωση και ευαισθητοποίηση 157 παιδιών) στις 20/2/08 μάλλον ακυρώνεται. Θα γινόταν στο χώρο αναψυχής του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρου του Πολεμικού Ναυτικού όπου φιλοξενείται το σχολείο. Όμως, για λόγους ανωτέρας βίας (ξεκίνησε σειρά προπαίδευσης ναυτών) τελικά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκεί. Ζητήθηκε λοιπόν από το σχολείο να διατεθεί μεγάλη αίθουσα του Δημαρχείου Πόρο και το σχολείο έλαβε την απάντηση ότι δεν επιτρέπονται ζώα στο χώρο του Δημαρχείου! Αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα, καταθέτουμε την διαμαρτυρία μας και αναρωτιόμαστε για το "γιατί" (στείλαμε σήμερα, 14/2/08, σχετικό κείμενο και στον Δήμο Πόρου, παραπέμποντας τον Δήμο να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας).
Ενημέρωση: 19/2/08
Ο Δήμος Πόρου δεν απάντησε στην έγγραφη διαμαρτυρία μας γραπτώς. Απλώς αρκέστηκε προφορικά -δια στόματος της Αντιδημάρχου του - να μας επιβεβαιώσει ότι πράγματι δεν επιτρέπονται ζώα στο "περιποιημένο νεοκλασικού τύπου χώρο" του Δημαρχείου. Μας είπε μάλιστα η κα Αντιδήμαρχος "φαντάζομαι καταλαβαίνετε" και εμείς βεβαίως απαντήσαμε ότι "όχι δεν καταλαβαίνουμε".
Και ούτε θα καταλάβουμε... Δεν μπορούμε να "καταλάβουμε" όταν ολόκληρο Astoria Hotel τόσων αστέρων στο Ηράκλειο Κρήτης φιλοξένησε εμάς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΑΣ στα υπερσύγχρονα και πεντακάθαρα δωμάτιά του και μάλιστα με χορηγία, δηλαδή χωρίς η SAPT Hellas να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για την διαμονή. Δεν το καταλαβαίνουμε, πόσο μάλλον αφού εξηγήσαμε στην κα Αντιδήμαρχο ότι εμείς και οι σκύλοι που μας συνοδεύουν επισκεπτόμαστε προνήπια και νήπια, ότι το Πρόγραμμα "Εκστρατεία Ενημέρωσης" της SAPT Hellas έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ότι οι σκύλοι μας χαίρουν άκρας υγείας, ότι ... δεν ουρούν ούτε αφοδεύουν μέσα σε κλειστούς χώρους και ότι έχουμε ιστοσελίδα στην οποία μπορεί ο όποιος ενδιαφερόμενος να περιηγηθεί και να τα διαπιστώσει όλα αυτά. Τίποτα από αυτά όμως δεν ήρκεσε... Λυπούμαστε πολύ λοιπόν που στην Ελλάδα του 2008 υπάρχουν αιρετοί εκπρόσωποι που θεωρούν ως τόσο ... ευνόητο το κυριολεκτικό κλείσιμο της πόρτας σε μια τέτοια προσπάθεια. Και βέβαια όλα αυτά εις βάρος των παιδιών του Γυμνασίου Πόρου που μας περίμεναν πως και πως...


Αυτό είναι η απάντηση που έστειλε ο Δήμαρχος Πόρου σε καταγγελίες που έλαβε από φιλόζωους σχετικά με το ΛΗΟ

Κύριε ........(ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ), σας ευχαριστώ για την ευαισθησία που επιδεικνύετε σχετικά με την κακοποίηση του Λήο. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι από την βάρβαρη πράξη ενός υπανθρώπου στιγματίζεται ολόκληρο το νησί και οι άνθρωποί του και κυρίως, ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα βασανίζεται.
Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει από πλευράς μου καμιά διάθεση ατιμωρησίας. Σας πληροφορώ επίσης ότι καθυστερημένα χθες το πρωί πληροφορήθηκα από έναν δημοσιογράφο αρχικά και στη συνέχεια από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για το συμβάν.
Αρχικά θεώρησα ότι επρόκειτο για το περιστατικό της δηλητηρίασης σκύλου που είχε γίνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα.
Σας κάνω λοιπόν γνωστό ότι επικοινώνησα με τους ανθρώπους που περιέθαλψαν τον Λήο. Από τον γιατρό κ. Κουντούρη μάθαμε για την αισιόδοξη πορεία της κατάστασης της υγείας του και τον πληροφορήσαμε για την πρόθεσή μας να καλύψουμε τα έξοδα νοσηλείας του. Πρωτίστως όμως στείλαμε έγγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα Πόρου, το Λιμεναρχείο και στο Σύλλογο Φίλων Αδέσποτων Ζώων, με το οποίο ζητούσαμε να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.
Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι δεν είχε κατατεθεί μήνυση, καταθέσαμε εμείς μήνυση κατ΄αγνώστου και αιτήθηκαμε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
Όταν υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση δεν θα παραλείψω να σας ενημερώσω.
Ο Δήμαρχος Πόρου
Δημήτρης Στρατηγός

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ