Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, July 31, 2008

ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ????

Αναρτήθηκε από ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ στις Πέμπτη, Ιούλιος 31, 2008

Από επισκέπτη του blog λάβαμε την παρακάτω είδηση που θα διαβάσετε. Στο ερώτημα "Γιατί όμως;" έχει απαντήσει (πιθανώς να ισχύει και στην περίπτωσή μας) η φίλη μας +Πόπη Μπάκα στο βιβλίο της "Η παράνομη διακίνηση κατοικίδιων ζώων".

---Χτες το πρωί, στην περιοχή Σκαραμαγκά - Ασπρόπυργο είδα ένα αγροτικό φορτηγάκι με καρότσα γεμάτη ξύλινα κουτιά, να κλέβει ένα από τα σκυλιά που έχουμε στο εργοτάξιο στο οποίο δουλεύω. Το συγκεκριμένο είναι μικρού μεγέθους και νεαρό (περίπου 8 μηνών) και άρρωστο (έχει Καλαζάρ).Είχαν παρκάρει λίγο πιο έξω από το εργοτάξιο και φαίνεται φώναξαν το σκυλάκι που είναι πολύ φιλικό επειδή βρίσκεται πάντα με πολύ κόσμο.

Τους είδα τη στιγμή που το έπιασαν και το έβαζαν σε ένα από τα ξύλινα κουτιά που είχαν στην καρότσα. Αμέσως πήρα το αυτοκίνητο και τους ακολούθησα. Τους εντόπισα στην δυτική περιφερειακή οδό Αιγαλεω και κατέγραψα τον αριθμό τους. Το αγροτικό ήταν σχετικά νέο μοντέλο, ασημί, μάλλον TOYOTA με αριθμό ΚΡΜ 7449.

Υποψιάζομαι ότι είχαν και άλλα σκυλιά μέσα στα ξύλινα κουτιά, τα οποία σημειωτέον δεν έχουν αρκετό χώρο για να αναπνέουν. Και αναρωτιέμαι, γιατί να κλέβουν τα σκυλιά; γιατί μάλιστα το συγκεκριμένο που φαινόταν άρρωστο και ταλαιπωρημένο; τι τα κάνουν;


Μ.Τ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ