Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, July 21, 2008

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!

Δυστυχώς τίποτα δεν μας σταματά. Ούτε οι φωτιές, ούτε η καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος, ούτε οι άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί!
Δεν φταίει ούτε το κράτος, ούτε οι κυβερνήσεις ούτε κανείς.
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ & ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα

====

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008 , αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Την καταπάτηση αιγιαλού και παραλίας από εργασίες που εκτελούνται για τη δημιουργία περίφραξης σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή ‘Βάλτος’ στην παραλία της Κάτω Παναγιάς, καταγγέλλουν 17 περίοικοι, οι οποίοι έχουν ήδη στείλει την καταγγελία τους προς το δήμο Κάστρου-Κυλλήνης και αυτός με τη σειρά του έχει προσφύγει στις αρμόδιες υπηρεσίες και προς το παρόν έχουν διακοπεί οι εργασίες. Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία ανήκει σε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος Υπουργείου και όπως υποστηρίζουν οι περίοικοι που έχουν έννομο συμφέρον καθώς διαθέτουν ιδιοκτησίες στην ίδια περιοχή, βάσει και των σχετικών τοπογραφικών που υπάρχουν, γίνεται καταπάτηση με αποτέλεσμα ο αιγιαλός από τα δέκα μέτρα που προβλέπονται να περιορίζεται στα δύο.

Σταμάτησαν τις εργασίες Ο ιδιοκτήτης έχει εκδώσει άδεια από τα τέλη Μαΐου στην Πολεοδομία Αμαλιάδας, για να εκτελέσει εργασίες απλής περιτοίχισης, εργασίες οι οποίες ξεκίνησαν στις 26 Ιουνίου και σταμάτησαν κατόπιν των καταγγελιών που έγιναν. Οι περίοικοι, όταν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς γίνεται στην περιοχή, προχώρησαν αμέσως σε καταγγελία στο δήμο Κάστρου-Κυλλήνης, στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης, αλλά προσέφυγαν και στην Κτηματική Υπηρεσία και στις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας και εκτός από την καταπάτηση της παραλίας- αιγιαλού, καταγγέλλουν και καταπάτηση αγροτικού δρόμου. Με τη σειρά του ο δήμος Κυλλήνης, απέστειλε στις 4 Ιουλίου έγγραφο προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το οποίο κοινοποιείται στη Εισαγγελέα Αμαλιάδας, την Κτηματική Υπηρεσία, την Πολεοδομία, το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, το Α.Τ. Λεχαινών και τον πρόεδρο του Τ.Σ. Κάτω Παναγιάς, στο οποίο αναφέρεται ότι ο εν λόγω ιδιοκτήτης, συνέταξε και υπέβαλλε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, προκειμένου να κατασκευάσει έργο αντιδιαβρωτικής προστασίας κατά μήκος της ακτογραμμής λόγω των θαλάσσιων κυματισμών έμπροσθεν της ιδιοκτησίας του με εμφύτευση 660 κορμών δένδρων εντός του εδάφους.

Άρση ζητά ο δήμος Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο έγγραφο, κατά την αυτοψία του αρμόδιου κλιμακίου του δήμου, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης κατά παράβαση της μελέτης, άρχισε την κατασκευή περίφραξης της ιδιοκτησίας του με ξύλινα καλούπια, προκειμένου να ανεγείρει μάνδρα από μπετόν, καταπατώντας κοινόχρηστο χώρο (αιγιαλό και παραλία) που έχει καθοριστεί στα 10 μέτρα σύμφωνα με την 12057/27-9-1988 απόφαση του Νομάρχη Ηλείας. Σε ότι αφορά την καταγγελία για την αγροτική οδό, ο δήμος στο έγγραφό του επισημαίνει ότι σύμφωνα με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αναγνωρίζεται ότι έμπροσθεν της ιδιοκτησίας υφίσταται αγροτική οδός και ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν και να αρθούν οι αυθαίρετες παρεμβάσεις. Σε σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από ιδιώτη στην Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας, η απάντηση που δόθηκε στις 14 Ιουλίου, αναφέρει ότι μετά από αυτοψία της Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι έχουν ξεκινήσει από τον ιδιώτη εργασίες περιτοίχισης της φερόμενης ιδιοκτησίας, προκειμένου να αντικαταστήσει την παλαιά περίφραξη. Η Κτηματική αποφαίνεται ότι οι
εργασίες γίνονται εκτός του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού και μέσα στη ζώνη της παραλίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι για τη ζώνη της παραλίας δεν έχει ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση που προβλέπεται ώστε αυτή να καταστεί κοινόχρηστη.................................

Η ‘Πατρίς’ ρώτησε για το ίδιο θέμα και τον ιδιοκτήτη που εκτελεί τα συγκεκριμένα έργα και ο ίδιος απόρησε και ανέφερε ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να αντικαθιστά την παλιά περίφραξη που υπήρχε στην ιδιοκτησία του και υποστηρίζει ότι οι περίοικοι κάνουν λάθος και τους ενδιαφέρει μόνο να έχουν δρόμο.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ