Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, July 18, 2008

ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!!!

Τρίτη, 20 Μάϊος 2008

ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΧΤΙΖΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!!!

Τι είναι τα ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ και πως οδηγούν στη νομιμοποίηση των παρανόμων!Επί σειρά ετών άκουγα στην Ηλεία ότι εκτάσεις πάνω στο βουνό του ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ έχουν δοθεί σε μερικούς κατοίκους με ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ. Ο δασάρχης , κος ΚΟΡΙΣΙΑΝΟΣ, μου έλυσε πρόσφατα την απορία μιλώντας στην «ΠΡΩΤΗ» τη Κυριακή 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!Επεσήμανε λοιπόν ότι το Δασαρχείο Πύργου έχει εκδώσει άδειες σε βοσκούς για εκτάσεις μέσα σε δασικές περιοχές προκειμένουν να κατασκευάσουν πρόχειρα ποιμνιοστάσια!!!«Από την δασική νομοθεσία προβλέπονται τέτοιες διαδικασίες προκειμένου να βοηθήσουμε την κτηνοτροφία και έτσι δίνουμε παραχωρητήρια για την κατασκευή πρόχειρων ποιμνιοστασίων, είτε για πρόβατα, είτε για άλλα ζώα», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο δασάρχης Πύργου.Με λίγα λόγια όσοι έχουν ως κύριο επάγγελμά τους τη κτηνοτροφία μπορούν να προμηθευτούν ειδικές άδειες από το δασαρχείο προκειμένου να κατασκευάσουν ξύλινες ή από τσίγκο κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ!!!! Ο κος ΚΟΡΙΣΙΑΝΟΣ επεσήμανε ότι αυτές τις εκτάσεις τις εκμεταλλεύονται ΚΑΤΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ! Τέλος αυτές οι άδειες ισχύουν για πέντε χρόνια οπότε και πρέπει να ανανεωθούν ξανά!

Το θέμα επανέρχεται μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές όπου η πολιτεία καλείται να αποζημιώσει και να αποκαταστήσει τους καμμένους αυτούς στάβλους ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ που να πιστοποιεί τη λειτουργία της κτηνοτροφικής μονάδας αυτής.Ομως εδώ τίθεται ένα σοβαρότατο ζήτημα. Ολοι γνωρίζουμε το βουνό του ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ, μια περιοχή απίστευτης ομορφιάς και απίστευτης βλάστησης εξ αιτίας της οποίας μάλιστα χαρακτηρίστηκε περιοχή NATURA.Το πανέμορφο αυτό βουνό έχει καταπατηθεί και έχει πλέον χτιστεί κατά τα 3/4Η πίσω πλευρά του βουνού έχει χτιστεί μέσα σε ελάχιστα χρόνια.Πολλά δέντρα έχουν αντικατασταθεί από ελιές ( τα δέντρα χάνονται μέσα σε μια νύχτα).Στη μπροστινή πλευρά του το βουνό επεκτείνεται και αυτό. Η μια σειρά σπιτιών γίνεται πλέον τριπλή και όχι μόνο.Δέντρα ξεριζώνονται, δρόμοι ανοίγονται, τριόρωφα σπίτια ακόμα και πάνω στην κορυφογραμμή ξεπροβάλλουν.Οι φράκτες υψώνονται και τρέχουν (μέσα στο βουνό).Είναι κοινό μυστικό ότι τίτλοι δεν υπάρχουν αλλά ότι όλα προέρχονται από αυτά τα περιβόητα ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ! Οι στάνες έγιναν μεζονέτες, οι ξύλινες κατασκευές έγιναν σπίτια, τα δρομάκια για τα ζώα έγιναν πλακόστρωτα και τα ΔΕΝΤΡΑ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ! Ακόμα και σήμερα θα δείτε δασικές εκτάσεις ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΕΣ!
Ισως πρέπει κάποιος να το ψάξει, κάποιος που οχι μόνο να τιμωρήσει την ασυδωσία ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ....

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ