Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 29, 2012

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ.ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ



Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για σχετικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6476911

Όλο και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου νεαρού που είναι γιος  γνωστής οφθαλμιάτρου από την Καλλιθέα.

Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν, την Παρασκευή, στον ανακριτή για να απολογηθούν. Όλοι τους ομολόγησαν πως εμπλέκονται στην απαγωγή. Οι έξι από τους επτά «έδειξαν» ως εγκέφαλο της απαγωγής τον 72χρονο, στενό φίλο της οικογένειας του νεαρού και υποστηρίξαν πως ο 26χρονος είναι ζωντανός, αλλά ο μοναδικός που ξέρει που βρίσκεται είναι ο «εγκέφαλος» της σπείρας.

Οι 6 κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η γυναίκα εμπλεκόμενη. Η υπόθεση συνεχίζει να παραμένει ένα μπλεγμένο κουβάρι με τον 72χρονο να ισχυρίζεται πως την απαγωγή σκηνοθέτησε ο 26χρονος γιατί ήταν υιοθετημένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από την οικογένεια του Μάριου τα όσα αναφέρει ο 72χρονος περί υιοθεσίας είναι ψευδέστατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του απαχθέντος που περνάει δραματικές ώρες δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 26χρονου μήπως έτσι διευκολυνθούν οι έρευνες.

Αυτός είναι ο 26χρονος Μάριος - Παρασκευάς Παπαγεωργίου του Αλέξανδρου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα.




Η αστυνομία δημοσιοποήσε επίσης και τις φωτογραφίες των 7 συλληφθέντων που εμπλέκονται στην υπόθεση της απαγωγής σύμφωνα με τη σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για τους:

ΜΙΧΑΛΕΑΚΟ Πέτρο του Φωτίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1941 στη Μεσσηνία



ΚΟΡΕΝΤΙΟ Αριστείδη του Γεωργίου και της Ευανθίας, που γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια



ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Βασίλειο του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά



ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Ευγενία του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά



ΜΠΑΣΑΝΤΗ Αναστάσιο του Μιλτιάδη και της Μεγαλουσιάνας, που γεννήθηκε το 1955 στην Κουμάνη Μεσαρίας Άνδρου Κυκλάδων



ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Γεράσιμο του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1981 στη Νίκαια



ΧΑΪΚΑΛΗ Παναγιώτη του Λεονάρδου και της Ισμήνης, που γεννήθηκε το 1968 στους Αγίους Αναργύρους



Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη για: α) διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αρπαγής, β) αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό εξαναγκασμού παθόντος ή κάποιου άλλου σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση και γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία κατά προσώπου και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο ζωής.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους τους ομοειδών πράξεων.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=169372&catid=4

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ