Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, August 8, 2012

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ 2012. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Για άλλη μια χρονιά η Ελλάδα ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.Πυρκαγιές μαίνονται ανεξέλεγκτες αλλά περνάν απαρατήρητες από ΜΜΕ και τους πολίτες.

Oλοι "καιγόμαστε" τόσο για τις συντάξεις και τα δώρα, τα εφάπαξ, τον ΕΟΠΠΥ κλπ και δεν βλέπουμε αυτό που πραγματικά γίνεται στη χώρα.

Εγώ τι βλέπω?
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Το αχαλίνωτο ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας η οποία είναι αμύθητης αξίας

Σε εξέλιξη σήμερα βρίσκεται ήδη το ξεπούλημα των: ΑΦΑΝΤΟΥ (ΡΟΔΟΣ), ΚΑΣΣΙΩΠΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ), ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ

Σε διαδικασία πλειστηριασμού επίσης και όλα τα δημόσια κτίρια, η δημόσια γη, οι υποδομές και το εταιρικό χαρτοφυλάκιο. Με άλλα λόγια εταιρείες πετρελαίου και ύδρευσης, οδικοί και σιδηροδρομικοί άξονες, αεροδρόμια, λιμάνια και οικόπεδα σε θέρετρα.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
Να σημειώσω ότι φέτος στο στόχαστρο έχει μπει η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ένα αναξιοποίητο κομμάτι της Αττικής, μια μικρή ΜΥΚΟΝΟΣ. Εχω την αίσθηση ότι μετά τις πυρκαγιές θα ακολουθήσει επίσης το Ταμείο Αξιοποίησης. Ελπίζω να διαψευσθώ.


Εγώ λοιπόν βλέπω ακριβώς ότι Το πρόβλημα της Ελλάδα δεν είναι ότι έχει υψηλό χρέος, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει πολύ μικρή παραγωγή. Και όταν πουλήσει ό,τι ακόμη δουλεύει και φέρνει κέρδη, θα μείνει με ακόμη μικρότερη παραγωγή. Και δεν είναι πολύ σαφές, χάρη σε ποια έσοδα τότε θα ζει. Αφότου η Ελλάδα εντάχθηκε στην ευρωζώνη δεν μπορεί να γίνει λόγος πλέον για οικονομική ανεξαρτησία. Όλα όσα συνδέονται με τους κανόνες του παιχνιδιού, τα ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οπότε δυστυχώς ή ευτυχώς η Ελλάδα δεν απειλείται με απώλεια της κυριαρχίας της, γιατί εδώ και πολύ καιρό την έχει χάσει.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ