Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, June 14, 2010

ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ!

Αναδημοσίευση http://mnodaros.blogspot.com/2010/06/blog-post_03.html

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Μετά από μια επεισοδιακή ακροαματική διαδικασία 13 ωρών το δικαστήριο αποφάσισε σήμερα αργά το απόγευμα ΟΜΟΦΩΝΑ την αθώωση του δημοσιογράφου της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» Μάκη Νοδάρου .

Ιστορική η αγόρευση της εισαγγελέως που πρότεινε και αυτή την αθώωση του δημοσιογράφου.

Τραμπούκοι με ύβρεις και απειλές επιχείρησαν να εκφοβίσουν τους μάρτυρες υπεράσπισης και τους πολίτες που συμπαραστάθηκαν στον δημοσιογράφο. Αμεση παρέμβαση της αστυνομίας. Ισχυρή αστυνομική δύναμη καθ όλη την διάρκεια της δίκης και αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα (!) προστάτευαν τον δημοσιογράφο και τους μάρτυρες.

Δεκάδες φίλοι του δημοσιογράφου , συνάδελφοι, και πολίτες από τη Ζαχάρω βρέθηκαν στο δικαστήριο στο πλευρό του Μάκη Νοδάρου.

Στο κενό έπεσαν οι κατηγορίες του εντιμότατου δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου παρά την αγωνιώδη προσπάθεια της δικηγόρου και αντιδημάρχου του Πύργου κυρίας Σούλας Τζίνη.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ …Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΥΠΗΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" : http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001004002&nodeId=2&articleId=2829

Νίκη της δημοσιογραφίας στο παρακράτος της Ζαχάρως
Νίκη του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου και της Ελευθεροτυπίας.

Ο δημοσιογράφος αθωώθηκε σε μήνυση που του έκανε ο δήμαρχος Ζαχαρως Πανταζής Χρονόπουλος για δημοσίευμα του. Στο δημοσίευμα ο Νοδάρος παρέθεσε την κατάθεση του επιζήσαντα από τις μεγάλες φωτιές Σπύρου Γκιόσα, ο οποίος είχε πει πως ο Δήμαρχος δεν ήταν παρών όταν ο ίδιος κάηκε στο σημείο της φωτιάς και πως ο αντιδήμαρχος που χάθηκε στις φλόγες του είχε πει πριν πεθάνει "μας έκαψε ο Πανταζής". Η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Πύργου ήταν ομόφωνη. Η εισαγγελέας σε μια αγόρευση καταπέλτη υπεραμύνθηκε του δικαιώματος του δημοσιογράφου να αποκαλύπτει την αλήθεια. Ο δήμαρχος Ζαχάρως διώκεται για το θέμα της φωτιάς στην Αρτέμιδα.

Κουτί της Πανδώρας

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ