Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, February 4, 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ BLOGGERSΆλλη μία κίνηση ενότητας με το όνομα  Ανθρώπινο δυναμικο  στον @χώρο που οφείλεται στο όραμα ενός blogger ονόματι Ευρύνοος  κατα κόσμον Ο τρελός  του χωριού.

Έφτιαξε λοιπόν μία σελίδα θέλοντας να ενώσει όλους εμάς τους άνεργους bloggers με την ελπίδα 
και το όραμα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, μια κι η μάστιγα της ανεργίας όσο πάει κι εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στην χώρα μας.

Προωθώντας μέσα από εκεί τις δυνατότητες που έχει ο κάθε ένας από εμάς, και τις επαγγελματικές γνώσεις , ίσως μας δοθεί  η ευκαιρία  να  προτιμηθούμε από κάποιους συναδέλφους του @χώρου μας
όταν χρειαστούν εργασιακό δυναμικό...

Δεν θέλω να πώ περισσότερα, σας παραθέτω τον χαιρετισμό του Ευρύνοου ελπίζοντας σε μία θετική αντιμετώπιση  από όλους σας...
Όσοι συνάδελφοι bloggers επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στην φόρμα των σχολίων,αρκεί να τηρούν τους όρους που αναγράφονται στην αριστερή πλευρά της...

Χαιρετισμός..

Αναρτήθηκε από Ευρύνοος
Φίλοι συνιστολόγοι, καλησπέρα σας..


Είμαστε οι bloggers, Ευρύνοος και Αγνή και ξεκινούμε τούτο το μπλόγκ με θεματολογία που αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, εργασιακά προβλήματα, ίσως κάποιο χώρο για να εξηγούμε όλοι μας οι bloggers τα επαγγελματικά μας πεπραγμένα, καθώς επίσης και γιατί όχι, να μάθουμε όλοι ο ένας τον άλλο και να προτιμάμε ως μία κοινότητα, επαγγελματίες που μπορεί να χρειαστεί ο καθένας μας..
προσεχώς θα υπάρξει καλύτερο στήσιμο του blog διότι ακόμη είναι υπο συνεχή κατασκευή και διαμόρφωση..


ακόμη πιστεύω εγώ τουλάχιστον οτι μπορεί να χρειαστούμε και άλλους φίλους να γράφουν εδώ..
λογιστές, ψυχολόγοι, δικηγόροι, κάθε επάγγελμα που μπορεί να συμβουλέψει κάποιον που δέν έχει τα μέσα ή τα χρήματα ίσως, κάτι σαν κοινωνική αλληλεγγύη..


θα συζητάμε εργασιακά θέματα, ψυχολογική υποστήριξη όσο είναι δυνατόν σε άνεργους μιά και το φαινόμενο "ανεργία" πλέον μαστίζει την χώρα μας με επικίνδυνα αυξητικές τάσεις..


ακόμη ίσως υπάρξει τμήμα αγγελιών (δωρεάν) για εύρεση εργασίας και παροχής υπηρεσιών..


θα γίνονται προσκλήσεις και σε άλλους φίλους bloggers για να συντάξουν κείμενα..


ελπίζω να είναι μία προσπάθεια που θα αγκαλιαστεί απο όλους και να βγεί κάτι καλό απο όλο αυτό..


το σύνθημα κι εδώ θα είναι

"ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ"..

καθώς, όλοι είμαστε..

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..

Πηγή:Ανθρώπινο δυναμικό

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ