Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, February 4, 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΝΟΣΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 07/02/2010

Επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια, επειδή πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δίνουν απλόχερα τη βοήθειά τους και επειδή πάντα κάποιοι έχουν περισσότερη ανάγκη, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών 11:00 με 16:00μ.μ., οι Homeless Support σε συνεργασία με τους Έλληνες Ενεργοί Πολίτες διοργανώνουν εκδήλωση για τη συγκέντρωση υποστρωμάτων και υπνόσακων, τα οποία θα διανεμηθούν σε άτομα στερούμενα στέγης που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Πέρυσι, πάνω από 150 υπνόσακοι και περίπου άλλα τόσα υποστρώματα συγκεντρώθηκαν χάρη στη δική σας ευγενική συνεισφορά. Πολίτες όλων των οικονομικών δυνατοτήτων αλλά και ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι και ηλικιωμένοι, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, δημιούργησαν μια ζεστή αγκαλιά για 150 συνανθρώπους μας που, λόγω των δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της εποχής, αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη της στέγης.

Η δράση αυτή δεν έδωσε λύση, αλλά προσέθεσε μια επιπλέον φωνή στην ανάδειξη του σοβαρού αυτού κοινωνικού προβλήματος. Ελπίζουμε, αυτή τη χρονιά, η αγκαλιά αυτών που ενδιαφέρονται να μεγαλώσει και η φωνή εκείνων που νοιάζονται να ακουστεί πιο δυνατά, ώστε να φτάσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς και να συντελέσει στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει την ίδια και την επόμενη νύχτα, στη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους αστέγους που ζουν στην πρωτεύουσα.

Για πληροφορίες:

Βασιλική Τζανάκου: τηλ. 6977 322 899
Στάθης Διομήδης: τηλ. 210 57 22 034 και 6972 259 600
Ηλ. Ταχυδρομείο: homeless.support14@gmail.com, ellinesenergoipolites@gmail.com

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ