Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, January 28, 2010

EΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 26.1.2010

ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ;

Στο σπίτι του έστειλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσω των κρίσεων των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, τον γνωστό συνδικαλιστή, πύραρχο Νίκο Χανιά.


Εναν έντιμο αξιωματικό, ο οποίος είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή στην «Ε», επώνυμα και με στοιχεία, όταν κάποιοι κρύβονταν, τις ευθύνες που υπήρχαν για την τραγωδία της Ηλείας με τους 46 νεκρούς και την καταστροφή της Αρχαίας Ολυμπίας την περίοδο των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών του 2007.

Ετσι αντιλαμβάνονται ο κ. Χρυσοχοΐδης και οι σύμβουλοί του την αξιοκρατία και την αξιοποίηση εκείνων που κάποτε μόχθησαν, εκτέθηκαν και διώχθηκαν με δυσμενείς μεταθέσεις, επειδή υπερασπίζονταν με σθένος και αξιοπρέπεια τα ιδανικά τους και τη διαφάνεια;

Μ.ΝΟΔ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ