Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, January 4, 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Σε αποδέκτη αποβλήτων έχει μετατραπεί ο ποταμός Κλαδέος που διέρχεται από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το νερά του είναι κατάμαυρα γεγονός που δηλώνει ότι κάποιος ρίχνει τα απόβλητά του μέσα σε αυτόν.

Ελαιοτριβείο (μάλλον) πρέπει να ρίχνει όλα τα απόβλητά του στον Κλαδέο (ή σε ρέμα που πέφτει σε αυτόν) παραβιάζοντας στην ουσία την κείμενη νομοθεσία, τους όρους της άδειας λειτουργίας του, καταστρέφοντας την τοπική χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, δημιουργώντας ένα οικολογικό έγκλημα, το οποίο είναι και ορατό σε όσους τουρίστες επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ να διακόψουν άμεσα την λειτουργία της μονάδας και να τιμωρηθούν υποδειγματικά οι υπεύθυνοι.
Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας (κάντε κλικ για μεγέθυνση)


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟΤΗΣ
http://pirgotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_22.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ