Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, August 16, 2009

ΑΡΧΙΣΕ ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ στη Δολαρία, και οι υπερθερμασμένοι το χαβά τους, αντί για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ενόψει ΠΕΙΝΑΣ

22-8-2009: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ υπενθυμίζουμε ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να οργανώνουμε ανά γειτονιά ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ. Αν περιμένουμε από τους εγωμανείς πολιτικάντηδες και τα πομπηιακά ΜΜΕ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1042983&lngDtrID=252

Μετά από ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ να δοθούν κλιματολογικά δεδομένα σε ΜΗ υπερθερμασμένους επιστήμονες...
"Υπερθερμασμένα" ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ, ενώ ΟΗΕ και Σια επιμένουν για μια παγκόσμια δικτατορία στην Κοπεγχάγη, με πρόσχημα τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, και πραγματική αιτία την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να αφήσουν την ανθρωπότητα να αυτο-οργανωθεί.


ΗΛΙΟΣ-Γαλαξίας ρυθμίζουν το κλίμα, άρα αντί για ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, να θυσιάσουμε τα παιδιά για τα εγωμανή λαμόγια;

Με τα ΨΥΧΡΑ καιρικά φαινόμενα (χαλάζι, νεροποντές, και ενδιάμεσα ξηρασίες λόγω ελάττωσης των υδρατμών) να αυξάνονται συνεχώς, ενώ οι άπληστοι "εκλεκτοί" τής IPCC-ΕΕ-Δολαρίας με τα περί "ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης" μας ενοχοποιούν για να μας προγράφουν, και συνεχίζουν να σπαταλούν φόρους μας στις αμοιβές των γενιτσάρων τους...

Λύθηκε το μυστήριο των περιοδικών παγετώνιων περιόδων στη Γη

10-8-2009

Το αρχικό λιώσιμο των πάγων προκλήθηκε από την αύξηση της ηλιακής ακτινοβολίας και όχι από τις μεταβολές στο επίπεδο του διοξειδίου του άνθρακα ή στις θερμοκρασίες των ωκεανών, όπως μερικοί επιστήμονες είχαν υποστηρίξει τα τελευταία χρόνια. Οι αλλαγές αυτές προκαλούνται κυρίως από τη βαρυτική επίδραση των μεγαλύτερων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, όπως ο Δίας και ο Κρόνος, που έλκουν τη Γη με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους στη διάρκεια χιλιάδων ετών.
Η συνδυασμένη αυτή επίδραση μπορεί να μεταβάλει τον άξονα της Γης -και άρα τον τρόπο που ο πλανήτης μας «γέρνει» προς τον ήλιο- μέχρι και δύο μοίρες στη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων. Αυτό έχει ως συνέπεια να αλλάζει ο τρόπος (η γωνία) που η ηλιακή ακτινοβολία πέφτει πάνω στον πλανήτη μας. Αυτές οι μικρές μεταβολές στην ηλιακή ακτινοβολία ήσαν αρκετές για να πυροδοτήσουν αλλεπάλληλες εποχές παγετώνων κατά τα τελευταία δυόμισι εκατομμύρια χρόνια, οι οποίες έφτασαν στο αποκορύφωμά τους κάθε περίπου 100.000 χρόνια.
Κάποια στιγμή στην εποχή μας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η Γη θα πρέπει αργά-αργά να βγει από την μακρόχρονη περίοδο που τώρα βιώνει ανάμεσα σε δύο παγετωνικές εποχές -και η οποία έχει κρατήσει περίπου 10.000 χρόνια- και να αρχίσει ξανά να εισέρχεται σταδιακά στις συνθήκες εκείνες που τελικά θα την οδηγήσουν στην επόμενη εποχή των πάγων -εκτός και κάποιες άλλες δυνάμεις καθυστερήσουν ή και σταματήσουν αυτή τη διαδικασία.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1041191&lngDtrID=252

Σημ.: Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ "επιστημονικός" σύμβουλος της μαριονέτας των ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΩΝ τραπεζιτών Ομπόμπα, καθικιτής Χόλντρεν είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το να ακούγονται οι αμφισβητίες τής "υπερθέρμανσης" δεν είναι πολιτικώς ορθό!...:
In case you were wondering about that radicalism of Global Warming Climate Change fundamentalists, the President’s new science czar John Holdren made some recent assertions that should put your doubts to rest:

In a July 2008 interview Holdren takes shots at global warming Climate Change ‘deniers’ (at about 3:20 into the video), attributing the success of skeptics to “the preoccupation of the media with balance and with controversy”.

http://www.evolutionnews.org/2009/08/science_czar_john_holdren_unsu.html

Στο μεταξύ η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ στοιχείων και μεθόδων για την υπερθερμασμένη προπαγάνδα, αναφέρθηκε και στο περιοδικό Nature:
http://www.climateaudit.org/?p=6797

Για τα, εκτός ευχάριστου απροόπτου, επερχόμενα κρύα που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN: εδώ.
Παράλληλα με τις αναρτήσεις, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ