Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, August 5, 2009

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 6 ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

Διαβάζω με ενδιαφέρον το παρακάτω περιστατικό όπου "άντρας" (και επισημαίνω τα εισαγωγικά) περιφερόταν στη πόλη & σκότωνε με καραμπίνα σκυλιά.

Αναρωτιέμαι:
α. που ήταν η αστυνομία όταν πολίτης σε κατοικημένη περιοχή γυρίζει με καραμπίνα & σκοτώνει? Αν ήταν σε κατάσταση αμόκ θα είχε σκοτώσει 6 ανθρώπους?
β. αν κάποιος προσπαθούσε να τον σταματήσει θα σκότωνε και τον ίδιο?
γ. πόσο ασφαλής είναι η οικογένεια του, τα παιδιά του, οι φίλοι του?
δ. πόσο υγιής ψυχολογικά είναι ώστε να κυκλοφορεί ανάμεσά μας?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ!
**********************************
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το παρακάτω περιστατικό κακοποίησης ζώων έλαβε χώρα στον Δήμο Ειρηνούπολης Ημαθίας.

Την Τετάρτη το πρωι 29/07/2009, ο 47χρονος Γεώργιος Μ. περιφερόταν με καραμπινα και σκότωνε σκυλιά.

Συγκεκριμένα, πυροβόλησε και σκότωσε το σκυλί της οικογένειας του εκπαιδευτικού Δημητρίου Παπαντωνίου,ο οποίος μήνυσε τον δράστη και μας κατήγγειλε το γεγονός. Σημειωτέον ότι το σκυλί, το οποίο ηταν ένα θηλυκό πρώην λυκόσκυλο της αστυνομίας, συντρόφευε την καρκινοπαθή σύζυγό του, η οποία έκτοτε είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Την ίδια μέρα ο ίδιος δράστης σκότωσε και δεύτερο σκυλί δηλώνοντας στα άτομα που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν "Ό,τι περπατάει το σκοτώνω".

Πέντε μέρες νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κρεμάσει το ίδιο σκυλί με θηλιά γιατί, όπως ειπε, του ειχε φάει μία κότα. Συνολικά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πυροβόλησε και σκότωσε το τελευταίο διάστημα συνολικά 6 σκυλιά, τα οποία στη συνέχεια φόρτωνε στο φηρτηγάκι του και έφευγε. Δυστυχώς στη χώρα μας η βαρβαρότητα σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ήδη φωτογραφίες με παρόμοια περιστατικά αγριότητας κάνουν τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μπουκοταζ από τους ξένους τουρίστες σε βάρος της χώρας μας.Ο πολιτισμός μιάς κοινωνίας κρίνεται και από τον τρόπο που αυτήσυμπεριφέρεται απέναντι στα αδύναμα πλάσματα, οπότε, μέχρινα μάθουμε ως κοινωνία να προστατεύουμε τους αδύναμους, ας σταματήσουμε να πιπιλίζουμε την εθνική καραμέλα ότι είμαστε γνήσιοι συνεχιστές ενός αρχαιοελληνικού πολιτισμού,ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με αυτόν των Νεοελλήνων.

Δηλώνουμε ότι θα παρακολουθήσουμε από κοντά τις περαιτέρω ενέργειες της Πολιτείας,ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο δράστης θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Σύλλογος Ζωοφίλων Ημαθίας (ΖΩ.Η.)
zoipets@gmail. com
------------ --------- --------- --------- --------- ---------
ΥΓ Παρακαλουμε προωθείστε την ειδηση ώστε να γίνει γνωστό το νεο αυτό θλιβερό περιστατικό κακοποίησης ζώων.

Υπεύθυνη επικοινωνίας με τον τύπο
Βάσω Τάκη, Δικηγόρος, 6932726576

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ