Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, July 31, 2009

Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!

Δεν φοβάμαι τίποτε-Δεν ελπίζω τίποτε- Είμαι λεύτερος!
ΓΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Η αλληλεγγύη μέσα στη θλίψη είναι η ευτυχία μέσα στη δυστυχία.
Ας ενωθούμε για να παλέψουμε τα δεινά που μας ετοιμάζουν!bloggersenomenoi@gmail.com
Κλείσαμε μια βδομάδα και ήδη δειλά αρχίζουμε τις προτάσεις Ας το διαδώσουμε ακόμα λίγο Ολοι σπαταλάμε από τoν λίγο χρόνο μας κοντράροντας τον Γολιάθ των διαπλεκομενων..και για αυτό είμαι περήφανος για όλους Μέχρι στιγμής περίμενα μεγαλύτερη αντίδραση από το παρακράτος Κάποιοι φοβούνται ότι εδώ δεξιοί αριστεροί πράσινοι μαύροι κόκκινοι δεν θα χωρούσαν Και όμως χωρέσαμε όλοι Ηδη έχουμε κάποιες προτάσεις όπως αν ψηφιστεί ο νομός να κλείσουμε ΤΕΛΙΟΣ τις συνδέσεις μας να κάνουμε συγκέντρωση και ακόμα μια ημέρα συμβολικά να μην γράψει κανείς στην δικιά του σελίδα προτάσσοντας μια μαύρη σημαία Ακόμα και να συναντηθούμε όσοι θέλουμε κάνοντας μια επιτροπή Ολα θα τα εξετάσουμε Να είστε σίγουροι ότι είναι αδίσταχτοι θα ψηφίσουν με την ενοχοποιητικη σιωπή της αντιπολίτευσης(αλήθεια που είναι ο Γιωργάκης και ο Τσιπράκης??)και μετά θα πουνε.. τώρα ψηφίστηκε Το ίδιο λέει ο ΔΕΝΔΙΑΣ με τις κάμερες παρά την αντίδραση της επιτροπής προσωπικών δεδομένων Σας παρακαλούμε εγραφειτε ...όλοι είμαστε απαραίτητοι και σας καλούμε και εμείς παράλληλα μια παράκληση εν αρχή για να μην χάσουμε την μπάλα ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ σχετικά με την φίμωση του διαδικτύου και ΒΕΒΑΙΑ είναι φίμωση όλων και της τηλεπικοινωνίας Η ισχύς εν τη ενώσει!!

Όμως πρέπει να συσπειρωθούμε κι άλλο.
Χρειαζόμαστε κι άλλους συντάκτες άμεσα!
Στείλτε mails @φίλοι και αναγνώστες να σας εγγράψουμε, ως συντάκτες!!
bloggersenomenoi@gmail.com
Τουλάχιστον κάντε εγγραφή, και δεν χρειάζεται να κάνετε αναρτήσεις, αν δεν θέλετε.

Όμως δηλώστε με την εγγραφή σας, ότι θέλετε αυτό το κοινό μπλογκ ν' ανήκει και σε σας!
Ότι κι εσείς θέλετε να αγωνιστείτε μαζί με όλους για τη διασφάλιση του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης του λόγου!!
Ότι δεν θα χαριστείτε σ' αυτούς που θα επιχειρήσουν να σας το στερήσουν!

Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι είμαστε πολλοί!!

Μόνο έτσι θα μας φοβηθούν! Γιατί θα μας υπολογίσουν αφού αυτό που μετράει σ' αυτούς είναι το πολιτικό κόστος και το φοβούνται! Θέλουν την ψήφο μας!!
Αν καταλάβουν λοιπόν ότι είμαστε πολλοί, ίσως κάνουν πίσω, τουλάχιστον προς το παρόν!!

Ελάτε λοιπόν όλοι να ενώσουμε τα χέρια για να μείνουμε ελεύθεροι!!
Για να μη μας κλείσουν το στόμα!!
Μην εφησυχάζετε, οι ...λύκοι καραδοκούν και οι φήμες λένε ότι μέσα στον Αύγουστο θα μας "χτίσουν τα τείχη" και θα εγκλωβιστούμε μέσα στο κάστρο τους, χωρίς να το καταλάβουμε!!

Εμπρός λοιπόν, πριν να είναι πολύ αργά

ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥΣ
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ
bloggersenomenoi@gmail.com

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ