Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, July 27, 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ αρχίζουν να ψελλίζουν: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΩΝΙΕΣ! Αντί προγραφών, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: 1. ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ Δολαρία!
2. ΕΞΕΓΕΡΣΗ στη Αμ. Ένωση Χημικών κατά του υπερθερμασμένου εκδότη τους!... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ στην Αμ. Ένωση Φυσικών!
3. ΠΤΩΣΗ κατά 20% στην παραγωγή σιταριού στον Καναδά, λόγω ΠΑΓΩΝΙΩΝ...

2500 ΧΡΟΝΙΑ ύστερα από τον Μέτωνα (:'ηλίου σημεία μέλανα, ύδωρ - ενν. σημαίνει, δηλαδή όταν υπάρχουν πολλές ηλιακές κηλίδες έχουμε πολλές, ήπιες βροχές, άρα όταν δεν υπάρχουν έχουμε ψύξη-μπόρες-ξηρασία ενδιάμεσα) και 200 μετά από τον William Herschel , ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ και όχι, δυστυχώς ο αλτρουϊσμός για συμφιλιωτική αποκέντρωση-αυτάρκεια, δείχνει πώς περίπου σκοπεύουν να κινηθούν οι προγραφείς τής ανθρωπότητας, που, βέβαια, λογαριάζουν χωρίς αυτήν που τους τρέφει...:

ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΟΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ:
1.: Το σπιτάκι του Thomas Friedman
2.: ...του ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Αλ Γκορ
3.: ...της καημενούλας Oprah WinfreyΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ;;;

Οι κοσμικές ακτίνες επηρεάζουν το κλίμα
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ που παράγεται από τον Ήλιο στο ελάχιστό του είναι μόλις κατά 0,1% μικρότερη απ΄ ό,τι στο μέγιστο. Φαίνεται όμως πως αυτή η διαφορά είναι πολύ σημαντική για τη Γη, αν λάβει υπόψη του κανείς ότι το «Ελάχιστο του Μόντερ» συνέπεσε με τη «μίνι εποχή των παγετώνων». Τότε, στην Ευρώπη ο καιρός ήταν ασυνήθιστα ψυχρός και οι ειδικοί πιστεύουν πως έπαιξε ρόλο η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τον Χένρικ Σβένσμαρκ, από το Διαστημικό Κέντρο της Δανίας, όταν τα διαστρικά σωματίδια υψηλής ενέργειας, που ονομάζονται κοσμικές ακτίνες, εισβάλλουν στην ατμόσφαιρα, διασπούν τα σωματίδια του αέρα και τα μετατρέπουν σε ιόντα και ηλεκτρόνια. Στη συνέχεια, δημιουργούνται μικροσκοπικά σταγονίδια στον αέρα από την ένωση νερού και θειικού οξέος.
Αυτά τα σταγονίδια μπορούν να μετατραπούν σε σύννεφα, που αντανακλούν το ηλιακό φως και προκαλούν έτσι μείωση της θερμοκρασίας.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στο ποσοστό εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων και τη νεφοκάλυψη σε χαμηλό ύψος ανάμεσα στο 1984 και το 2002. Διαπίστωσαν επίσης ότι το επίπεδο των κοσμικών ακτίνων σχετίζεται με τα κλιματικά φαινόμενα των τελευταίων χιλιάδων χρόνων. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4528356&ct=2.
Με βάση το άρθρο των Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Ακολουθεί σύντομο, εμπλουτισμένο απόσπασμα από την πρόσφατη διάλεξη στο CERN, σχετικά με τον πολύ αδύναμο ηλεκτρομαγνητικά ήλιο και τις επερχόμενες παγωνιές.


Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ