Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, July 13, 2009

ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο13 Ιουλίου 2009, 07:24

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτήν την ώρα η επιχείρησηση κατάσβεσης της φωτιάς, η οποία ξέσπασε λίγο πριν τις 15:00 χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Δήμου Ελατιών στη Ζάκυνθο.
Η πυρκαγιά κατακαίει χαμηλή βλάστηση, ενώ για την ώρα δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ τα 3 αεροσκάφη και τα 2 ελικόπτερα έχουν αποσυρθεί από το σημείο.http://www.zougla.gr/news.php?id=52353

Υπο έλεγχο η φωτιά στην Κερατέα

Υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα στην περιοχή Τογάνι Κερατέας.
Στην κατάσβεση πήραν μέρος 10 οχήματα με 30 πυροσβέστες, ενώ από αέρος επιχειρούσε ένα αεροπλάνο.

(Πρώτη καταχώρηση: 12 Ιουλίου 2009, 15:01)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ