Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, May 6, 2009

ΞΕΝΙΚΑ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙΑΦΑ

Ξεκινά στο Συμβούλιο της Επικρατείας η εκδίκαση της υπόθεσης για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα της Ιόνιας οδού που θα περνά μέσα από το σπάνιο δάσος του Καϊάφα, ύστερα από τη προσφυγή των κατοίκων.

Σύμφωνα με τη σημερινή χάραξη, ο δρόμος πρόκειται να περάσει μέσα από το οικοσύστημα, το οποίο κατά ένα μεγάλο μέρος του καταστράφηκε από τις πυρκαγιές του 2007 και από τους οικισμούς του δήμου Ζαχάρως.

Οι κάτοικοι ζητούν στην προσφυγή τους, να αλλάξει η χάραξη του δρόμου και να περνά ανατολικότερα μέσα από το όρος Λαπίθας.

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή έχει έτοιμη λύση και δηλώνει ότι μπορεί να χρηματοδοτήσει τη μελέτη για τη νέα χάραξη του δρόμου από τη στιγμή που η περιοχή εξακολουθεί να βρίσκεται σε περιβαλλοντικό κίνδυνο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=119800

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ