Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, March 10, 2009

Ο ΜΗΤΣΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ.ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΦΟΛΑ

H ΛΟΥΛΟΥ!


Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΣ!

Ο Μήτσος βρέθηκε. Τον βρήκε η Λούλου, η όμορφη σκυλίτσα του Θριασίου.
Ο μανάβης, ο προστάτης και μοναδικός φίλος του Μήτσου, φόραγε εδώ και 20 μέρες μαύρο πουκάμισο από τη θλίψη του γιατί είχε χαθεί ο μικρός κανελλί τετράποδος φίλος του. Λές και ήξερε! Ψάξαμε, ανεβάσαμε φωτογραφίες, ρωτήσαμε φιλοζωικές & κτηνιάτρους. Ομως ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι θα τον έψαχναν τα άλλα σκυλοαδεσποτάκια της περιοχής με τα οποία μεγάλωσε.

Η Λουλού 2 μέρες πρίν, εμφανίστηκε στο μανάβη. Τον τράβαγε, τον οδηγούσε κάπου. Επέμεινε τόσο που ο μανάβης την ακολουθήσε. 300 μέτρα απομακρύνθηκαν με τη Λουλού να τον κοιτάει στα μάτια & να τον παρακαλάει να την ακολουθήσει. Περίεργος ο μανάβης έφτασε σε ένα λαγούμι, μια κρυψώνα που ποτέ κανείς δεν θα ανακάλυπτε χωρίς τη βοήθεια της μικρής!
Και εκεί βρήκε σωριασμένο το φίλο του, το Μήτσο. Εκεί σύρθηκε ο καημένος για να πεθάνει έχοντας φάει ΦΟΛΑ από άλλο ένα δίποδο κτήνος που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος.

Ο ΜΗΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.
Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο Μήτσος είχε παρέα , το μανάβη του, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 σχεδόν κάθε βράδυ. Οταν έκλεινε το μαγαζί ,δε, ο Μήτσος χανόταν. Πήγαινε για ύπνο στη γωνιά του και όσο και να τον φώναζες αυτός δεν έπαιρνε ποτέ το ρίσκο να εμφανιστεί.

Ηταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός και εκτός από το μοναδικό του φίλο, δεν έπιανε εύκολα φιλίες με ανθρώπους. Εμείς για να τον πλησιάσουμε & να τον χαιδεψουμε χρειάστηκε πολλά: να τον μεταφέρουμε πολλές φορές στον κτηνίατρο, να του πάμε ατελείωτες λιχουδιές, να τον γιατρέψουμε με κόπο & αγωνία από μόρβα σε προχωρημένο στάδιο.
Και παρ όλα αυτά ένα κτήνος πέταξε μια φόλα ίσα ίσα για να μας ραγίσει την καρδιά.

Λουλού σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες να τον βρούμε.
Ευχαριστούμε και τη sapt (http://www.sapt.gr/), την κα Οικονόμου και τον κτηνίατρο κο Κτενά που ανέλαβαν τη μακροχρόνια θεραπείας του Μήτσου.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που ασχολήθηκαν τόσους μήνες με το Μήτσο & έδωσαν αγάπη και φροντίδα ανοιχτόχερα.
ΑΝΤΙΟ ΜΗΤΣΟ!!!!!!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ