Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, March 5, 2009

"ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ"

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=24364

Επιθεώρηση στις πυροσβεστικές υπηρεσίες του Νομού και επίσκεψη σε Δήμο και Νομαρχία πραγματοποίησε χθες ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος Ευάγγελος Καλύνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα από τη συνεργασία που θα έχουν θα διασφαλίσουν στο με-
γαλύτερο δυνατό βαθμό την αποτροπή περιστατικών πυρκαγιών στα δάση της περιοχής.

«Επισκέφθηκα τους φορείς, τον κ. Νομάρχη και τον κ Δήμαρχο Πύργου με τον οποίο συζητήσαμε θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία των δασών που βρίσκονται εντός διοικητικών ορίων του Δήμου. Πραγματικά η πρόθεσή του είναι να μας βοηθήσει όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι με την συνεργασία όλων των φορέων, Δημάρχων, Νομαρχιών, Αγρονομίας, Αστυνομίας, εθελοντικές οργανώσεις θα καταφέρουμε ώστε να μην έχουμε το καλοκαίρι πυρκαγιές», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ Καλύνης.

Στα Κλιμάκια
Ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής επισκέφθηκε και τα κλιμάκια όπου είχε συνομιλία μαζί τους για το θέμα της άσκησης του καθήκοντός τους καθώς και για τους στόχους που έχουν
ως υπηρεσία.

«Επισκέφθηκα τους υπαλλήλους, μίλησα μαζί τους και διαπίστωσα ότι υπάρχει υψηλό φρόνημα. Πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους την επόμενη αντιπυρική περίοδο. Την 1Η Απριλίου θα προσλάβουμε τους εποχικούς υπαλλήλους οι οποίοι και αυτοί θα στελεχώσουν τα πυροσβεστικά οχήματα», επεσήμανε ο κ Καλύνης, ο οποίος συνοδευόταν και από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού κ Χρήστο Ψυχογιό.

Η αντιπυρική περίοδος αναμένεται να αρχίσει την 1η Μαίου και ελπίζουν ότι όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τότε.

Παναγιώτης Παυλόπουλος
Paylopoylos2004@yahoo.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ