Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, February 13, 2009

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MALL ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ!

Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα
elaionas.wordpress.com
13/02/2009
Περί “συμβιβαστικής” λύσης στο θέμα του εμπορικού στο Βοτανικό

Το τελευταίο διάστημα μέσω του τύπου διαδόθηκαν συστηματικά φήμες περί ύπαρξης συμβιβαστικής λύσης για το εμπορικό Βωβού και διαπραγμάτευσης πάνω σ' αυτή. Οι φήμες πήραν και πιο αναλυτική μορφή (αν και παραμένουν φήμες) μετά από συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟ, Βωβού την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με αυτές λύση είναι η μείωση του εμπορικού κέντρου από 70.000 σε 60.000 τετραγωνικά μέτρα τσιμέντου. Επιπλέον ο κ. Βωβός προτίθεται να αγοράσει και χώρο 20 στρεμμάτων για να κάνει «δώρο» πάρκο!

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο διαδίδονται αυτά τα σενάρια και τι σχέση μπορεί να έχουν είτε με χρηματιστηριακά παιχνίδια, είτε με πιέσεις προς τράπεζες σχετικά με τα δάνεια, είτε με επικοινωνιακή γραμμή άμυνας υπέρ του εμπορικού, είτε με όλα τα παραπάνω μαζί.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι εποχές που οι αποικιστές μοίραζαν καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς έχουν παρέλθει προ πολλού. Όσοι ανακάλυψαν ξαφνικά, ότι λίγο λιγότερο τσιμέντο και λίγο περισσότερο πάρκο είναι θετική πρόταση, ας προχωρήσουν λίγο πιο πέρα και ας αναγνωρίσουν ότι καθόλου τσιμέντο και μόνο πάρκο είναι μια ακόμα θετικότερη πρόταση. Το μόνο που κρατάμε από την ανεπίσημη πρόταση Βωβού είναι το πάρκο των 20 στρεμμάτων και του προτείνουμε να το φτιάξει στο Μαρούσι, χωρίς ανταλλάγματα, ως ελάχιστη συγγνώμη για τη μετατροπή, με τα γυάλινα μεγαθήριά του, της όμορφης αυτής πόλης σε πρωταθλητή του λεκανοπεδίου σε ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες.

Η Επιτροπή μας είναι ξεκάθαρη. Το θέμα του εμπορικού στο Βοτανικό, βρίσκεται υπό την κρίση του ΣτΕ. Αυτό θα κρίνει αν 70.000 ή 60.000 τ.μ. τσιμέντου, τοποθετήθηκαν νόμιμα ή μη σε χώρο που προοριζόταν για κοινόχρηστο πράσινο. Όποιος σπεύδει να προτείνει σενάρια συμβιβασμού, απλώς προδικάζει το αποτέλεσμα.

Όσο για τη θλιβερή ρητορική του χειρότερου δημάρχου που είχε η Αθήνα από τη μεταπολίτευση, η απάντηση έρχεται από τον ίδιο τον Βωβό. Όταν ένας επιχειρηματίας κάνει σκόντο στο τσιμέντο και «χαρίζει» ένα πάρκο 20 στρεμμάτων, λόγο των δικαστικών πιέσεων από τους πολίτες, τότε αποκαλύπτεται περίτρανα ότι ο Δήμαρχος, δεν έκανε καν διαπραγμάτευση υπέρ της πόλης. Αποδείχτηκε Βωβότερος του Βωβού!

Τέλος δηλώνουμε ότι για το θέμα του γηπέδου θα πρέπει να απολογηθούν αυτοί που έντεχνα το συνέδεσαν με το εμπορικό μεγαθήριο για να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα και όχι όσοι αγωνίζονται να το αποσυνδέσουν υπέρ του πρασίνου.

H ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ