Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, February 11, 2009

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ

Ετοιμάζεται ενα τεράστιο εμπορικό κέντρο στον Πύργο Ηλείας. Ετοιμάζεται ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο για το οποίο έχει δεσμευτεί μια έκταση της ΣΚΟΣ 90 περίπου στρεμμάτων.

Και διαμαρτύρεται έντονα ο κος Καφύρας επειδή το εμπορικό κέντρο θα αποτελέσει πλήγμα στην ήδη δοκιμαζόμενη αγορά του Πύργου. Μάλιστα ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.Αλλα και πάλι για τους λάθος λόγους!

Και εγώ ως γνώστης της πόλης θα συμφωνήσω ότι όντως τα μαγαζάκια ήδη δεν έχουν πολύ δουλειά, ήδη υποφέρουν, ήδη θα πληγεί η ήδη πληγείσα οικονομία της πόλης και των πολιτών για να βοηθηθεί η τσέπη ενός μεγάλου επιχειρηματία.

Ομως κε Καφύρα απορώ:
α. όταν ζητάτε τεράστια τουριστική ανάπτυξη , πως θα την πετύχετε? Ενισχύοντας τους ξενοδόχους της αρεσκείας σας -που ούτως ή άλλως έχουν ρημάξει τα μικροξενοδοχειάκια της Ηλείας?
β. όταν ζητάτε τουριστική ανάπτυξη θα γινει χωρις να αναπτυχθούν οι υπολοιπες υποδομές (πχ εμπορικά κέντρα).
γ.Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?

Και διαβάστε την παρατήρηση που κάνει ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ προς το ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες http://www.nailias.gr/deltia_typou/skos_09022009.pdfhttp://
Στην υπηρεσία σας έχει υποβληθεί αίτηση της ιδιωτικής εταιρείας στην οποία έχει ενοικιαστεί η έκταση από την ΣΚΟΣ ΑΣΕ, με την οποία ζητείται η παρέκκλιση των όρων δόμησης ....και ουσιαστικά ζητείται να επιτραπεί αντί του ανωτάτου ορίου δόμησης που για το συγκεκριμένο χώρο είναι 600τμ να επιτραπεί η δόμηση στο 20% δηλαδή 17.400τμ

Και η άρνηση για τη δόμηση όπως θα διαβάσετε δεν οφείλετε στο γεγονός ότι θα έπρεπε ο Δημος και η Νομαρχία και οι υπηρεσίες να "παρεκκλίνουν" (τι είναι ο νόμος??? Στροφή????).Οφείλετε:

*στην ανησυχία του για το πλήγμα της τοπικής οικονομίας

*στις χρήσεις που είχε ήδη οραματιστεί ο ίδιος για το χώρο!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΑ!



ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ