Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, February 10, 2009

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ,ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά του γγ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως
ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Μήνυση κατά του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σπυρίδωνα, κατέθεσε προχθές ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως και πολιτικός μηχανικός, Γιώργος Μπούσμπουρας, κατηγορώντας τον ότι «από τον Ιούλιο 2006 έως και σήμερα, ενεργών με πρόθεση, παρέβη, επανειλημμένως, τα καθήκοντα της υπηρεσίας του» με σκοπό να συγκαλύψει τις καταδικαστικές αποφάσεις και τις συνεχείς παρανομίες του δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.

Η αντιπολίτευση τον εγκαλεί διότι:
1) Δεν εφάρμοσε το άρθρο 30 παρ. 2 του ΚΔΔ περί ασυμβιβάστου οφειλών δημάρχου και δεν εξέδωσε, όπως όφειλε, διαπιστωτική πράξη εκπτώσεως εναντίον του από το αξίωμα του δημάρχου.
2) Δεν εφάρμοσε το άρθρο 146 παρ. 2βα και 2ββ του ΚΔΔ και δεν έθεσε, ως όφειλε, τον δήμαρχο Ζαχάρως αρχικώς μεν σε αργία και εν συνεχεία σε πλήρη έκπτωση από το αξίωμά του, λόγω εκδόσεως οριστικής και τελεσίδικης αρχικώς, ακολούθως δε και αμετάκλητης, καταδικαστικής αποφάσεως σε βάρος του για παράβαση καθήκοντος, με τον ίδιο, ως άνω, σκοπό οφέλους και βλάβης.
3) Δεν απέστειλε επιθεωρητή - ελεγκτή, προκειμένου να ερευνηθεί η παράνομη μετακύλιση, με συνειδητά ψευδείς βεβαιώσεις δημάρχου και αντιδημάρχου της Ζαχάρως, προστίμων ύψους 856.000 ευρώ για αυθαίρετες κατασκευές από ιδιώτες.
4) Παρέλειψε τις οφειλόμενες ενέργειες επί του πορίσματος της ΕΔΕ για επτά (7) παράνομες πράξεις του δημάρχου Ζαχάρως.

«Ακολουθώ πάντα την ισχύουσα νομοθεσία και σε καμιά περίπτωση δεν έχω παρανομήσει», δήλωσε ερωτηθείς από την «Ε» ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σπ. Σπυρίδων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/02/2009
http://mnodaros.blogspot.com/2009/02/blog-post_09.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ