Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, February 4, 2009

ΑΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ .... ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Συγκλονιστικές οι εικόνες που δημοσιεύει η ΠΑΤΡΙΣ ....
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=23573
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=23579
Συγκλονιστικές ιδιαίτερα για όσους απο εμάς έχουμε ταξιδέψει την Ηλεία, έχουμε θαυμάσει τα μεγαλεία της οταν ακόμα η φύση αποτελούσε το θησαυρό του νομού και της καρδιάς μας.

Ετσι, με δάκρυα στα μάτια διαβάζουμε για τους δρόμους που πλέον χάνονται, δρόμους που ένωναν μικρά δαμάντια όπως η Ανδρίτσαινα με τον υπόλοιπο νομό. Βλέπουμε εικόνες για το πώς κοβεται πλέον η επαρχία της Ολυμπίας στα δυο και πλέον οι κάτοικοι εξυπηρετούνται απο παραποτάμιες διαδρομές. Διαβάζουμε για το πρόβλημα μετακίνησης των μαθητών των σχολείων της κάποτε πανέμορφης Καλλιθέας.

Και ακριβώς διπλα δημάρχους και αντιδημάρχους να μελετούν τους χάρτες & να λένε για ακόμα μια φορα τα εξής
α.το οτι η καταστροφή οφείλεται στην αποψίλωση του δάσους απο τις φωτιές
β.το ότι η αποκατάσταση της ζημιάς θα πάρει πολύ χρόνο
γ.τό ότι η αποκατάσταση της ζημιάς θα πάρει πολύ χρήμα
Μάλιστα αντινομάρχης αναφέρει "γινόμαστε μάρτυρες αυτής της κατάστασης που προβλέψαμε και για την οποία δεν χρηματοδοτηθήκαμε"

Και εγώ ως απλός πολίτης ερωτώ με την αντίστοιχη σειρά:
α.Δεν γνωρίζατε οτι η φύση εκδικείται? Δεν γνωρίζατε οτι η καταστροφή της φύσης θα χτυπήσει τις ζωές των ανθρώπων που ζουν εκεί?
Αλλα όποιος βλέπει μακριά και ονειρεύεται την τουριστική ανάπτυξη -τα κονδύλια της οποίας τοσο απεγνωσμένα κυνηγά ο κάθε Νομάρχης και ο κάθε Δημαρχος της περιοχής- τείνει να στρέφει το βλέμμα μακριά απο τα παιδιά της ΚΑΛΙΘΕΑΣ που πλέον δεν έχουν προσβαση στο σχολείο τους. Τείνει να αδιαφορεί για το γεγονός οτι η περιοχή ειναι καταδικασμένη σε ερημωση.
Αλλα πες τε, δεν πειράζει: θα έρθουν καλύτερες μερες.Τοτε που θα χτιστουν τεραστια ξενοδοχεια και θα μπουν οι ξαπλώστρες και θα έρχονται οι τουριστες με πακέτα των 100eur το άτομο για 20 μέρες....!!!

β. ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΛΕΤΟ για να προλάβετε τις καταστροφές. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ...Ποσο χρόνο χρειάζεται ένας απλός νοήμων άνθρωπος για να προβλέψει τις καταστροφές, να κάνει μια μελέτη, να προσπαθήσει να σώσει το δικό του περιβάλλον.
Και τότε ειναι που αναρωτιέμαι και υποψιάζομαι.Μηπως ειχατε χρονο αλλα τον χρησιμοποιήσατε προς όφελος άλλων προσώπων και καταστάσεων?
Μηπως φτάσαμε και πάλι να κλαίμε πάνω απο πτώματα και καταστροφές απλά και μονο για να μας φανεί εντυπωσιακό ενα back up plan που έχουμε στο τσεπάκι?
Λεω μηπως?

γ.ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.............ΣΕΣΟΥΛΑ!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΑ 2.000.000EUR ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?

Ετσι ως πολίτης σταματάω να υποψιάζομαι .
Τελικά ειμαι σιγουρη για το σχεδιο που παιζεται στην Ηλεια.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΑΣΗ & ΖΩΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ...

Και εγω ως πολιτης ειμαι σίγουρη. Περιμένω το σωτήρα που έχουν έτοιμο κάπου εκεί πισω, πισω απο τα παραβαν και τα προπετάσματα καπνου. Περιμένω να δω τι θα μου σερβιρουν.

Και εγώ θα το καταπιώ αγογγυστα για αλλη μια φορα, με τα ματια βουρκωμένα και ενα κομπο στο λαιμό...να περιμένω τη Θεια Δικη για όλους εκείνους που κατέστρεψαν την ομορφιά και τα πλάσματα του Θεου....

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ