Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, January 23, 2009

ΕΛΑΙΩΝΑΣ,MALL ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Θα αναδημοσιευσω το δελτίο τυπου του Δικηγορικού Συλλόγου το οποίο αναρτήθηκε λόγω των σφοδρών σχολίων που δέχτηκε το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ σχετικά με την απόφαση περί ανέγερσης του Εμπορικού Κέντρου του κου Βωβού στον Ελαιώνα.

Και το μόνο που μπορώ να σχολιάσω ειναι το ότι ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Υπουργοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, βουλευτές αλλα -και για να μη βγαζουμε την ουρά μας απ έξω- ΠΟΛΙΤΕΣ έσπευσαν να καταδικάσουν το ΣτΕ για την απόφαση αυτή. Και δεν γνωρίζουν ότι ίσως αυτό ειναι το μόνο όπλο της δικαιοσύνης το πλέον αδέκαστο.
Δεν γνωρίζουν ότι ίσως ειναι το μόνο μέσο για να δικαιωθούν δάση, ζώα, άνθρωποι.
Ειναι ίσως το τελευταίο μέσο που διαθέτει η ελληνική κοινωνία για να διασφαλίσει το φυσικό της πλούτο και την φυσική της ομορφιά για να μη γινει το θήραμα μεγαλοκυνηγών κέρδους.

Και λυπάμαι που μπροστά στο κέρδος για κάποιους και στα ψώνια για κάποιους άλλους, ο φυσικός πλούτος της χώρας αλλά και το δικαστικό της σύστημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
************

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (22/01/09)
Καταχωρήθηκε: 22-01-2009

1.Θεμέλιο του Κράτους Δικαίου αποτελεί η διάκριση των εξουσιών. Κατά το Σύνταγμα (άρθρο 26) η νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η εκτελεστική από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και η δικαστική από τα δικαστήρια. Ειδικότερα κατά το άρθρο 87 του Συντάγματος, η δικαιοσύνη απονέμεται από τα δικαστήρια και οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και τους νόμους.

2.Με αφορμή πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, που διέταξε την προσωρινή παύση των οικοδομικών εργασιών προκειμένου να μην υπάρξουν τετελεσμένες καταστάσεις ως προς την ανέγερση Εμπορικού Κέντρου (Mall) στο Βοτανικό, διατυπώθηκαν εκ μέρους ισχυρών παραγόντων του δημόσιου βίου και στελεχών του Τύπου καταφρονητικά σχόλια σε βάρος των δικαστών που μετείχαν στη Σύνθεση του Συμβουλίου Αναστολών.

3.Η σφοδρότητα των επιθέσεων, το ανοίκειο ύφος και οι περιφρονητικοί ισχυρισμοί που περιέχονται στα σχόλια αυτά, υπερβαίνουν καταφανώς τα όρια μιας επιτρεπόμενης συνήθους κριτικής των δικαστικών αποφάσεων, στα όρια της ελευθερίας του λόγου και την διασφάλισης των δημόσιων ή και ιδιωτικών συμφερόντων. Ουδέν δε εισφέρουν στην ομαλή λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αφού οδηγούν στην απαξίωση των θεσμών, υποβαθμίζουν το επίπεδο του ευρωπαϊκού νομικού μας πολιτισμού και αποτελούν εν δυνάμει βίαιη παρέμβαση στην διαμόρφωση μελλοντικών κρίσεων της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

http://www.dsa.gr/index.phtml?url=pr&categ=Δελτία%20Τύπου&id=26831500&search=&searchkeywords

Το θέμα παρακολουθεί στενά και το ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ http://www.xpolis.blogspot.com/

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ