Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, January 21, 2009

ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ!!!

Την καταγγελία αυτή την κάνουν κάτοικοι της περιοχής..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.!

ΟΛΑ ΞΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΠΟΛΛΑ ΔΕΣΠΟΖΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΓΑΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑ ΚΑΙ 20 ΔΕΠΣΟΖΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΣΚΥΛΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΡΥΧΝΙΝΗ & ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΥΨΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.. ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΚΛΠ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ???

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ???

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΚΥΡΙΟΥΣ) ...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Στείλτε τις πληροφορίες σας στο himaira@himaira.gr;

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ