Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, January 29, 2009

ΦΙΛΕΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ!

ΔΗΜΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Ακόνιζαν τα μαχαίρια για παραθαλάσσιο φιλέτο 400 στρεμμάτων
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

«"Φιλέτο" παραθαλάσσιας έκτασης 400 στρεμμάτων, που ανήκει στον Δήμο Λεχαινών Ηλείας επιχείρησε να βάλει στο χέρι περίεργη εταιρεία με έδρα την Κύπρο, με τη βοήθεια του προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας». Αυτό καταγγέλλει επίσημα η δημοτική αρχή Λεχαινών, η οποία μάλιστα, έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα να καταδικάσει με γραπτή της ανακοίνωση τη συγκεκριμένη ενέργεια σε βάρος του δήμου από την Κτηματική Υπηρεσία και ειδικά από τον προϊστάμενό της, επισημαίνοντας ότι η εν λόγω έκταση ανήκει από παλιά στον Δήμο Λεχαινών.

Με έδρα την Κύπρο
Τα παράξενα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2007, όταν η εταιρεία «Monifo Investments Limited» με έδρα την Κύπρο κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών φάκελο, με σκοπό να επενδύσει στην παραθαλάσσια έκταση με την κατασκευή ξενοδοχείων και γηπέδων γκολφ.«Ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας κατά παράδοξο τρόπο δεν μας ενημέρωσε, όπως όφειλε, αλλά ξεκίνησε αλληλογραφία με τη συγκεκριμένη εταιρεία, προχώρησε στη χάραξη αιγιαλού - παραλίας και προσπάθησε στα κρυφά να μετατρέψει την περιουσία του δήμου σε δημόσια έκταση, με σκοπό να την πάρει η οφ-σορ εταιρεία. Για τις ενέργειές του που είναι προκλητικές και παράνομες, ενημέρωσα αμέσως το υπουργείο Οικονομικών, από το οποίο μάλιστα εκλήθηκε ο κ. Σιάνης για να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις και αμέσως μετά η όλη διαδικασία σταμάτησε» - δήλωσε στην «Ε» ο δήμαρχος Λεχαινών, Νίκος Κουλούρης.

«Ολα έγιναν νόμιμα και δεν υπάρχει καμιά απολύτως παρατυπία. Επραξα ό,τι λέει ο νόμος. Ο Δήμος Λεχαινών θα πρέπει να αποδείξει ότι αυτή η έκταση του ανήκει μέσα από σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία» - ανέφερε στην «Ε» ο κ. Σιάνης.

Προσωπικά δεδομένα
Χθες το δημοτικό συμβούλιο Λεχαινών κατήγγειλε εκ νέου τον κ. Σιάνη ότι δεν χορηγεί στον δήμο τα σχετικά έγγραφα που του έχει ζητήσει, αν και έχει υποβληθεί αίτηση από τις 12 Ιανουαρίου 2009. Αναφέρεται μάλιστα ότι ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας επικαλείται προσωπικά δεδομένα (!) και δεν δίνει τον φάκελο της αλληλογραφίας της υπηρεσίας του με την οφ-σορ εταιρεία.

Στο θέμα παρενέβη και η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον, η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι είναι παράλογο και απίστευτο, την ώρα που λόγω της έλλειψης νερού να κινδυνεύουν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στην Ηλεία, κάποιοι να προωθούν με σκοτεινούς τρόπους την κατασκευή γηπέδων γκολφ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 28/01/2009

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ