Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, January 6, 2009

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Υποκρισία κύριοι? Κακοήθεια? Αλητεία?

Πως χαρακτηρίζει κανείς την επιλεκτική συναισθηματική φόρτιση καναλιών, δημοσιογράφων, πολιτικών, πολιτών?

Η απίστευτη ιστορία της δολοφονίας του Αλεξη τάραξε τη χώρα, τρομοκράτησε, έκαψε, πυρπόλησε, αποδιοργάνωσε, κατέστρεψε. Η απίστευτη ιστορία της δολοφονίας του Αλεξη έδωσε την αφορμή σε τελείως ηλίθιους ανθρώπους να βγουν στο προσκήνιο και να διατυμπανισουν την ηλιθιότητα τους. Και εμείς ειμασταν εκεί , θιασώτες της επίνδυνότητας που απορρέει από την αλαζονεία την ηλιθιότητας, να επικροτούμε, να συγκινούμαστε, να κλαίμε, να ουρλιάζουμε, να διαδηλώσουμε και να προστατεύουμε τους ηλιθίους.

Και τώρα?

Ολοι εξαφανίστηκαν. Εβαλαν την ουρά στα σκέλια.

Μετά την δολοφονική επίθεση ενάντια σε διμοιρία - που σημαίνει δεκάδες αστυνομικούς- ένα παιδί έπεσε στο έδαφος με ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

Η μηπως αυτο δεν ήταν αίμα? Μηπως ήταν νερό, χολή, ξύδι?

Σας παρακολουθώ μέρες τώρα και γελάω με τα χάλια σας. Μας δείχνετε τη Γάζα και τις αυξήσεις και την αμόλυβδη και την κακοκαιρία για να παρασύρετε το βλέμμα μακριά απο την άνανδρη δολοφονία ενός νεαρού παιδιού-αστυνομικού που ορκίστηκε να προστατεύει το σύνταγμα και τη χώρα. Που ορκίστηκε να προστατεύσει εμένα!


Υποκρισία και αλητεία.


Υποκρισία και αλητεία από όλους μας.

Που επιλεκτικά πονέσαμε, διαδηλώσαμε, διαμαρτυρηθήκαμε για το θάνατο ενός δεκαεξάχρονου αλλά όχι για την ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΥ.


Που επί 1 μήνα δίνουμε το άλλοθι σε αλήτες να καίνε τη χώρα και να τρομοκρατούν αλλά καταπίνουμε τη γλώσσα μας για ένα παληκάρι που πέφτει την ώρα του καθήκοντος.


ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΕΙΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ!


Αλητεία και υποκρισία.


Και το χειρότερο απο όλα? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟ. ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΡΙΧΝΕΤΕ ΦΩΣ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΓΙΑ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 30 ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!


Αλητεία και υποκρισία.


Διαμαντή, κουράγιο .Ελπίζω να σε βοηθήσει ο Θεος και η ηλικία σου να ζήσεις.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ