Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, December 8, 2008

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Παράταξης «ΗΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Πέτρος Αχιλλεόπουλος με
αφορμή την εσπευσμένη συνεδρίαση του θεσμικού μετώπου της Ηλείας χθες στη νομαρχία , έκανε μεταξύ άλλων την παρακάτω δήλωση:

«Δεν κατανοώ και δεν αποδέχομαι εφεξής να παρακολουθήσω, πόσο μάλλον να συμμετάσχω σε κινήσεις πολιτικού επικοινωνιακού ερασιτεχνισμού που στερούνται παντελώς θεσμικής πολιτικής νομιμοποίησης, αφού καταστρατηγούν και ακυρώνουν στην πράξη την πρόσφατη μάλιστα απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου (στις 26-11-2008) σύμφωνα με την οποία «οι επικεφαλής των τριων παρατάξεων του Ν.Σ. θα επεξεργαστούν κοινή πρόταση την
οποία θα επικυρώσει το Ν.Σ. και στη συνέχεια θα κατατεθεί στο θεσμικό μέτωπο προς συζήτηση και επικύρωση».

Αντ’ αυτού ο κ. Καφύρας αφού αρχικά απέρριψε μετά βδελυγμίας και συλλήβδην το Σχέδιο Ανασυγκρότησης που μας πρότεινε για διαβούλευση η σημερινή κυβέρνηση, προχώρησε σε ανακοινώσεις και παρουσίασε εσπευσμένα προχθές σε συνέντευξη Τύπου «μια δέσμη μέτρων, προτάσεων και ιδεών» κάποιου μελετητικού γραφείου, ως πλαίσιο διεκδίκησης της Ηλείας με ορίζοντα το 2020.
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=21884
........................................
Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής του Κου Καφύρα ήταν αποχωρήσεις απο το Νομαρχιακό Συμβούλιο...

Και εγώ ρωτώ ως απλός αδαής Ελληνας πολίτης :
-απο πότε ενα ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ παρουσιάζει το πλαίσιο διεκδικήσεων της Ηλείας?
-από ποιόν πήρε κατευθύνσεις αφού ο κος Καφύρας απλά το επέβαλε σε όλο το Νομαρχιακό Συμβούλιο?
-από πότε ο κος Καφύρας αισθάνθηκε τόσο δυνατός ώστε να καταστρατηγεί όλα τα δημοκρατικά κεκτημένα ενός τόπου?

Μήπως ήταν τη στιγμή που κάηκαν -επί δικής του εξουσίας- 1.200.000 στρέμματα δασών?
Μήπως ήταν τη στιγμή που κάηκαν 60 πολίτες μεταξύ των οποίων έγιναν καρβουνάκια μικρά παιδιά?

Πως γίνεται γεγονότα που άλλους θα τους φόρτωναν τύψεις μια ζωή μερικούς ανθρώπους να τους κάνουν πιο θρασείς & πιο ασύδωτοι?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ