Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, December 5, 2008

ANAΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ MALL ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ 4/12/08

To τμήμα αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε «Προσωρινή Διαταγή» για την αναστολή των εργασιών στο εμπορικό κέντρο MALL του Βωβού στον Ελαιώνα.

H Επιτροπή Πολιτών για Διάσωση του Ελαιώνα εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση του τμήματος αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας (4/12/08) για Προσωρινή Διαταγή αναστολής των εργασιών στο εμπορικό κέντρο MALL του κ.Βωβού στην περιοχή Ελαιώνα μέχρι την οριστική απόφαση.

Ως γνωστόν 130 πολίτες, επιστήμονες, πολεοδόμοι, καθηγητές, αγωνιστές του οικολογικού κινήματος είχαν καταθέσει στο ΣτΕ αίτημα αναστολής των εργασιών.

Στη συνεδρίαση του τμήματος του ΣτΕ η Δημοτική Αρχή του κ.Νικήτα Κακλαμάνη προσήλθε με το αίτημα να μη προχωρήσει η διαδικασία συζήτησης της αναστολής, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη περιφρόνηση του Δημάρχου και των συνεργατών του στα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τους ευαισθητοποιημένους πολίτες για τα θέματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην πόλη.

http://elaionas.wordpress.com

Προς τιμή του το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής να μη προχωρήσει η διαδικασία συζήτησης του αιτήματος των προσφυγόντων για αναστολή των εργασιών.

Η Επιτροπή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους την στήριξαν και καλεί όλους τους πολίτες, τους επιστημονικούς φορείς, τη νεολαία, τα κινήματα πόλης, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις να δυναμώσουν και να συντονίσουν τον αγώνα τους για να γίνει ο Ελαιώνας Μητροπολιτικό Πάρκο, με υψηλό πράσινο και να αποτελέσει μια ανάσα στην τσιμεντοποιημένη Αθήνα.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ