Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, November 4, 2008

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΑΦΑ
Ενας διερχόμενος 55χρονος οδηγός φορτηγού, περνώντας απο τον ΚΑΙΑΦΑ, είδε ένα καμμένο δέντρο να πέφτει πάνω στο όχημά του θέτωντας σε κίνδυνο τη ζωή του (γεγονός που καταγράφεται απο την ΠΡΩΤΗ, στο σημερινό φύλο 04/11, σελίδα 3). Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε απλά το αυτοκίνητό του υπέστη ζημιές....

Και έρχεται για άλλη μια φορά ο κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ να ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ όσους "εμπόδισαν" -κατά τα λεγόμενά του - την κοπή των δέντρων (δηλαδή οικολογικές οργανώσεις, πολίτες, το δικηγορικό σύλλογο κλπ)

Λέει λοιπόν ότι είχε στείλει έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας την κοπή των κομμένω δέντρων & συγκεκριμένα στην Εισαγγελεία, στο Δασαρχείο & στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Και συνεχίζει: "Δυστυχώς ακούν τους "οικολογούντες" . Ακούν τους άλλους και όχι εμάς.....Πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη αμέσως σε αυτούς που σταμάτησαν την κοπη των δέντρων.Να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος για να ενδιαφερθούν?"

60 άνθρωποι χάθηκαν ουρλιάζοντας στις φλόγες . 60 άνθρωποι για τους οποίους κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. 60 άνθρωποι που έγιναν τελικά μάρτυρες για να μπορέσει να συνεχίσει ανενόχλητα η "ψευτοτουριστική" αλλά πλήρως οικιστική ανάπτυξη !

60 άνθρωποι χάθηκαν ουρλιάζοντας στις φλόγες. Ομως τις οικογένειες τους πέταξε έξω απο το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ο εν λόγω δήμαρχος γιατί του αρνήθηκαν το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί το όνομά τους με ψεύτικα δάκρυα & ψευτικά μνημόσυνα!

60 άνθρωποι χάθηκαν ουρλιάζοντας στις φλόγες και κανείς δεν έκανε ΜΗΝΥΣΗ ή ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ!
Εκατομύρια στρέμματα δασών χάθηκαν απλά για να γίνουν ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ & ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (βλ. τα 2.500 στρέμματα του ΚΑΙΑΦΑ που διαπραγματεύονταν ο κος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 2 μέρες μετά τις πυρκαγιές με απόλυτη ψυχραιμία & συναίσθηση των πράξεών του)

Οικονομική βοήθεια εισρέει στη Ζαχάρω με το κο ΠΑΝΤΑΖΗ να τη διαχειρίζεται πλήρως αλλά να αρνείται να κάνει απολογισμό ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Ταυτόχρονα τεράστια ποσά προωθούνται στο χτίσιμο ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ, σε νέα κόκκινα χαλιά & νέες χλιδές για τον εαυτό του & τους παρατρεχάμενους
Ο κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ όταν ο ίδιος παλεύει να ισοπεδώσει τον ΚΑΙΑΦΑ!!!!!!!Και σας παραθέτω φωτογραφίες προς απόδειξη της ισοπέδωσης που ειχε προγραμματίσει για το ΚΑΙΑΦΑ & σταμάτησε με την παρέμβαση των "οικολογούντων"

Αν ήθελε να κόψει ένα δεντράκι που κρέμεται πάνω στο δρόμο δεν τον εμπόδισε κανείς.
Αλλά ο κος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ απαίτησε ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ -πριν την τσιμεντοποίηση να υποθέσω!
Από που ένας άντρας μέσα στα πολιτικά δρώμενα αντλεί τέτοιο θράσος?
Απορώ ως απλός Ελλην αδαής πολίτης!
ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ