Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, November 10, 2008

ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟΟ γλυκός Μίμης - με το αφράτο τρίχωμα & τα γαλάζια μάτια- δεν τα κατάφερε.
Με φόλες μέσα σε γειτονιά γεμάτη παιδιά & ζώα, ο Μιμάκος μόνο το όνομα αυτού που σπέρνει το θανατικό στις γειτονιές δεν μας είπε... Μας πίκρανε όλους όσους ασχολούμαστε με τα αδέσποτα του ΘΡΙΑΣΙΟΥ γιατί κάποιος πολιτισμένος συμπολίτης μας , μας ποδοπάτησε τις προσπάθειές μας, το κόπο μας, τα συναισθήματά μας...

Και εμείς συνεχίζουμε γιατί υπάρχουν και άλλα ζώα που περιμένουν από τους ανθρώπους φροντίδα & προστασία...

Ετσι για αυτή την εβδομάδα στο ΘΡΙΑΣΙΟ θα χρειαστούμε
α) αυτοκίνητα για μεταφορά 2 ακόμα ζώων στο κτηνίατρο για εμβολιασμούς - στειρώσεις.
β) εθελοντές για παροχή τροφής & νερού καθώς και έλεγχο των ζώων
γ) εθελοντή να βγάλει καλές φωτογραφίες για να μπουν τρία σκυλιά μας σε ημερολόγιο για αδέσποτα (καθώς αυτές που εχω ήδη τραβήξει ειναι μακρινές & δεν ειναι καλές)

Σχετικά με τη ΣΑΚΙΡΑ, ευτυχώς μας τη φιλοξενεί η στέγη στη ΚΕΡΑΤΕΑ, μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας της. Η εθελόντρια που την φιλοξενούσε επί ένα μήνα έκανε φανταστική δουλειά έτσι η ΣΑΚΙΡΑ είναι αγνώριστη, όπως βλέπετε στη φωτογραφία!

Επίσης σχετικά με το θέμα της ΛΙΝΑΣ, της σκυλίτσας που τη χτύπησε αυτοκίνητο & παρά τα 2 χειρουργεία που πέρασε τα σκυλί με προσωπικά έξοδα εθελοντή το πόδι της εξακολουθεί να είναι "άχρηστεμενο". Περιμένω μια πρώτη γνώμη για το τι θα γίνει με το ζώο αν και προβλέπεται να περάσει και άλλο χειρουργείο.

Περιμένω νέα σας...
Καλή εβδομάδα & καλό κουράγιο σε όλους

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ