Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, November 11, 2008

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ
Η δήθεν επιλογή της Αυστραλίας και οι πραγματικές επιλογές και ευθύνες του δημάρχου Ζαχάρως


Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση του δημάρχου Ζαχάρως για την διάθεση της οικονομικής βοήθειας των Αυστραλών, που προορίζονταν για την «ανακούφιση των πυρόπληκτων οικογενειών».


Γιατί, από τις πρώτες κιόλας μέρες του Σεπτεμβρίου του 2007 ο ίδιος ΕΠΕΛΕΞΕ και ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ η οικονομική βοήθεια να πάει στις τσέπες κάποιων εργολάβων.


Ψάχνει απεγνωσμένα ο δήμαρχος σωσίβιο στην επιστολή της πρεσβείας προς την Ειρηνοδίκη Ζαχάρως και μας λέει ότι ήταν «επιλογή της Αυστραλίας η ανέγερση του νέου δημαρχείου». Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.


Ακόμη δεν έχει καταλάβει ο δήμαρχος ότι το πρόβλημα είναι η απόφαση που ο ΙΔΙΟΣ πήρε τον Σεπτέμβρη του 2007 να στερήσει την οικονομική βοήθεια από τους πυρόπληκτους και να την «χαρίσει» στους εργολάβους και όχι τι λέει σήμερα η αυστραλιανή πρεσβεία.


Η αυστραλιανή πρεσβεία, όπως όλοι οι απατημένοι, ήταν η τελευταία που έμαθε ότι η οικονομική βοήθεια για τους πυρόπληκτους θα γίνονταν κτίριο. Μόλις στις 30 Ιανουαρίου 2008. Όταν δηλαδή είχε εκδοθεί ακόμη και η παράνομη οικοδομική άδεια για την κατασκευή του αυθαίρετου δημαρχείου (4 Ιανουαρίου 2008). Μάλιστα της χρύσωσαν το χάπι παρουσιάζοντας το έργο «ως επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης των καθημερινών δυσκολιών των πολιτών που επλήγησαν από τις φωτιές κι έχασαν το σπίτι τους και τις περιουσίες τους» καθώς και τις αυξημένες ανάγκες για υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και για κοινωνική αλληλεγγύη». Ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για κτίριο που περιλαμβάνει αποκλειστικά γραφεία και κυρίως το μεγαλοπρεπές γραφείο του δημάρχου και τα προσωπικά γραφεία των προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων!!


Με απλά λόγια, εκ των υστέρων μεθοδεύτηκε η ανοχή της πρεσβείας, ενώ οι αποφάσεις είχαν παρθεί από το Σεπτέμβριο του 2007, είχε εκδοθεί η οικοδομική άδεια και είχε προαποφασιστεί ακόμη και ποιος εργολάβος θα αναλάβει την κατασκευή του έργου!


Οι ευθύνες είναι όλες δικές σου δήμαρχε και δεν μετατίθενται. Εσύ χρεώνεσαι την κατασκευή αυτού του μνημείου της αμετροέπειας και της κοινωνικής αλαζονείας, σε βάρος των πυρόπληκτων.


Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2007, ο δήμαρχος ανέθεσε τη μελέτη του αυθαίρετου κτιρίου στο τεχνικό γραφείο «Γεώργιος Σπηλιόπουλος και συνεργάτες» που έχει τηλέφωνο 2621034195. Στη συνέχεια την εργολαβία του κτιρίου ανέλαβε η εταιρεία FORUM Α.Ε. του ίδιου του κου Γεωργίου Σπηλιόπουλου, που έχει επίσης το ίδιο τηλέφωνο 2621034195! Στη συνέχεια την κατασκευή του έργου την ανέλαβε μια άλλη εταιρεία, η ΕΟΜΕΚΑ Ο.Ε, η οποία επίσης έχει το ίδιο τηλέφωνο 2621034195!Τέλος ο δήμαρχος έχει παράνομα αναθέσει την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ζαχάρως στον Ευ. Μαντά, τεχνολόγο μηχανικό που έχει το ίδιο τηλέφωνο 2621034195 με τους προηγούμενους!


Ο Ευ. Μαντάς, μάλιστα είναι ο συντάκτης του ψευδούς διαγράμματος κάλυψης, με το οποίο εκδόθηκε η παράνομη οικοδομική άδεια του αυθαίρετου κτιρίου, αφού απέκρυψε ότι ο χώρος ανέγερσής του είναι αστικό πράσινο.


Δηλαδή ο δήμαρχος «έβαλε τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα»! Τελικά αυτή την «παρέα» την βρίσκεις «Κάτω από όποια πέτρα κι αν σηκώσεις»!


Με την ευκαιρία αυτή και έχοντας υπόψη τον παράνομο και αυθαίρετο τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα λειτουργεί ο δήμαρχος Ζαχάρως, ζητάμε να μάθουμε που βρίσκεται η υπόλοιπη οικονομική βοήθεια, που έχει σταλεί στο δήμο από διάφορους χορηγούς για την ανακούφιση των θυμάτων της φωτιάς. Πόση είναι, σε ποιους λογαριασμούς έχει κατατεθεί και πως έχει διατεθεί μέχρι σήμερα.


«Άστραψε και βρόντηξε» ο δήμαρχος στον τοπικό τύπο την 1η Μαϊου του 2008, κραυγάζοντας προς την κυβέρνηση «πληρώστε τον κόσμο, ο κόσμος πεινάει». Την ίδια ώρα που είχε χαρίσει την οικονομική βοήθεια του αυστραλιανού λαού, που προορίζονταν για την «ανακούφιση των πυρόπληκτων οικογενειών» στους εργολάβους.


Τώρα δήμαρχε ήρθε η ώρα να σε καλέσουμε εμείς:Να δώσεις στον κόσμο, που έχει ανάγκες, τα λεφτά των δωρητών!Να μη διαθέτεις τα λεφτά του κόσμου σε παράνομα έργα, με μοναδικά κριτήρια την ψηφοθηρία και τον πλουτισμό των εργολάβων!Δήμαρχε τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνεις για τους πυρόπληκτους και τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας δεν τα πιστεύει πια κανείς!Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ζαχάρως


Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 1:37 μμ 0 σχόλια

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ